Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen:

Til retten etter boligkjøp

Krever prisavslag og erstatning.

GÅR TIL RETTEN: Stian Lauritzen og «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen krever prisavslag og erstatning etter boligkjøpet sitt i fjor. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GÅR TIL RETTEN: Stian Lauritzen og «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen krever prisavslag og erstatning etter boligkjøpet sitt i fjor. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tiril Sjåstad Christiansen og forloveden Stian Lauritzen går til sak mot tidligere huseier i tillegg til tre forsikringsselskaper etter boligkjøp.

Det melder VG.

Det var i fjor sommer det ble kjent at paret hadde gått til innkjøp av et hus i Grimstad. Lauritzen, som for øvrig er fra Grimstad, har tidligere røpet overfor Agderposten at huskjøpet var spontant, og at det er et gammelt hus med en stor hage.

Ifølge avisen er saken berammet til 10. og 11. mai i Aust-Agder tingrett.

Skadeoppgjørsselskapet Claims Link representerer motparten, og overfor VG bekrefter leder for prosedyretamet i Claims Link, Elizabeth Danielsen Borgen, at saken gjelder prisavslag og erstatning etter boligkjøp.

Se og Hør har vært i kontakt med parets advokat Anne-Marie Varen, som opplyser om at hun ikke har noen kommentar til saken. Sjåstad Christiansen har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Det var i midten av juni 2020 det ble kjent at paret skulle selge rekkehuset i Voksenkollen i Oslo og vende snuten mot Grimstad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer