Tiril Sjåstad Christiansen og Stian Lauritzen:

Til retten etter boligkjøp

Krever prisavslag og erstatning.

GÅR TIL RETTEN: Stian Lauritzen og «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen krever prisavslag og erstatning etter boligkjøpet sitt i fjor. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
GÅR TIL RETTEN: Stian Lauritzen og «Farmen kjendis»-programleder Tiril Sjåstad Christiansen krever prisavslag og erstatning etter boligkjøpet sitt i fjor. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tiril Sjåstad Christiansen og forloveden Stian Lauritzen går til sak mot tidligere huseier i tillegg til tre forsikringsselskaper etter boligkjøp.

Det melder VG.

Det var i fjor sommer det ble kjent at paret hadde gått til innkjøp av et hus i Grimstad. Lauritzen, som for øvrig er fra Grimstad, har tidligere røpet overfor Agderposten at huskjøpet var spontant, og at det er et gammelt hus med en stor hage.

Ifølge avisen er saken berammet til 10. og 11. mai i Aust-Agder tingrett.

Skadeoppgjørsselskapet Claims Link representerer motparten, og overfor VG bekrefter leder for prosedyretamet i Claims Link, Elizabeth Danielsen Borgen, at saken gjelder prisavslag og erstatning etter boligkjøp.

Se og Hør har vært i kontakt med parets advokat Anne-Marie Varen, som opplyser om at hun ikke har noen kommentar til saken. Sjåstad Christiansen har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

SPENNENDE: Farmen kjendis-programleder Tiril Sjåstad Christiansen uttaler seg om den nye programlederkollegaen Mads Hansen i søsterprogrammet Farmen. Video: Steffen Pettersen / Rød Løper Vis mer

Det var i midten av juni 2020 det ble kjent at paret skulle selge rekkehuset i Voksenkollen i Oslo og vende snuten mot Grimstad.

«Det ble ikke mange år i dette fantastiske huset, men når du er to av Norges mest spontane mennesker, med maur i ratatta, så må man bare lytte til kroppen som nå roper GRIMSTAD», skrev Sjåstad Christiansen på Instagrams historiefunksjon den gang.

Nyheten om flyttingen kom en måned etter at paret offentliggjorde at de ventet sitt første barn sammen.

JEVNT: De kastet og kastet og kastet. Til slutt måtte programleder Tiril Sjåstad Christiansen inn og endre på reglene under den intense øksekast-duellen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Dramatisk fødsel

I november i fjor kom parets datter Vega til verden, og overfor Se og Hør har «Farmen kjendis»-programlederen tidligere åpnet seg om fødselen.

- Vi hadde en «heavy» fødsel. Hun (babyen, journ.anm.) ville ikke ut, og måtte til slutt bli tatt med sugekopp. Da de til slutt la henne på magen min var hun blek, livløs og uten skrik, så hun ble tatt vekk fra meg med én gang, meddelte programlederen, og fortsatte:

- Det var en tøff opplevelse.

Legene måtte på et tidspunkt tømme den lille babyens mage for urent fostervann, og gi henne oksygentilførsel. På grunn av omstendighetene, og at Sjåstad Christiansen var omtåket, fikk hun ikke med seg spesielt mye av de dramatiske timene. Det gjorde imidlertid kjæresten.

- Stian, stakkars - han fikk jo med seg alt. Som da de tok med Vega ut, la henne i pustemaskin og slikt. Han var ganske «shaky» og brukte noen dager på å komme seg, fortalte ettbarnsmoren.

- Hvor lang tid tok det før dere fikk beskjed om at alt hadde gått bra?

- Jeg ble sydd, og fikk dusjet. Vega ble sendt i ambulanse til Kristiansand, mens vi kjørte bil til dit etterpå. Hun ble koblet av pustemaskinen samme kveld, da de så at hun hadde gode oksygenverdier. Endelig fikk vi holde henne, og da skal jeg fortelle deg at tårene kom.

Paret og den lille babyen ble værende på intensiven i Kristiansand i tre dager.

ÅPENHJERTIG: Katarina Flatland og Harald Dobloug deler klipp fra fødestua i den nyeste episoden av podkasten «Åpen journal». Video: Rød Løper Vis mer

Utsatte bryllupet

Som om ikke bolig og barn er nok, skulle paret i utgangspunktet også ha giftet seg i fjor sommer. På grunn av coronapandemien ble det naturligvis ikke sånn, spesielt ettersom de skulle ha blitt erklært rette ektefolk i Italia.

Da Se og Hør tok en prat med programlederen under Gullruten i fjor, kunne hun avsløre at de hadde funnet en ny bryllupsplan.

- Jeg var luta lei av alt som hadde med bryllup og planlegging å gjøre, så Stian har vært skikkelig flink der og tatt tak, sa hun den gang.

Bryllupet, som jo egentlig skulle finne sted i Italia, vil nå foregå på Finse i Vestland, på samme dato.

- Jeg aner ikke hvordan vi landet på det. Det ble litt helomvending, vi var bare lei av Italia og alt som skjedde der, så tenkte vi at vi skulle gjøre noe helt annet, avsluttet hun.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Dette skaper sinne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer