Til rehab for 19. gang!

Charlie Sheens eks-kone innrømmer at hun har blitt avhengig av et nytt stoff.

PÅ REHAB: Brooke Mueller ble tidligere denne måneden tvunget til å legge seg inn på rehab for 19. gang. Foto: All Over Press
PÅ REHAB: Brooke Mueller ble tidligere denne måneden tvunget til å legge seg inn på rehab for 19. gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Brooke Mueller (35) - som er kjent fra realityserien «Real Housewives of Beverly Hills» og som eks-kona til skuespilleren Charlie Sheen - har i flere år slitt med alvorlige rusproblemer.

Til tross for flere lange opphold på noen av USAs mest kjente avvenningsklinikker har ikke Brooke klart å kvitte seg med avhengigheten av narkotiske stoffer og alkohol.

Tidligere denne måneden sjekket hun ifølge nettsiden TMZ inn på rehab for 19 (!) gang etter å ha tatt overdose av et et nytt stoff som Adderall. Det er egentlig en medisin som blir gitt til personer som lider av ADHD.

- Hun ble ukomfortabel av hvordan Adderall fikk henne til å oppføres seg, sier Muellers advokat Yale Galanter, til TMZ om sykehusinnleggelsen.

Nå kan episoden også føre til at Brooke - som har tvillingene Bob og Max (3)  med Charlie Sheen - havner i fengsel.

I mai ble hun dømt for besittelse av narkotika og gitt en betinget dom, som innebar at hun ikke måtte drikke alkohol i ett år.

Etter den siste innleggelsen, skal imidlertid legene ha funnet alkohol i blodet hennes. Nivået skal imidlertid ha vært lavt, ifølge TMZ.

Foreløpig er det ikke kjent om hun vil bli dømt for brudd på prøvevilkårene.LES OGSÅ: Sheens eks-koner er bestevenner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer