Til Norge med rådyr designerkjole

Nobel-vertinnen stilte i antrekk i 100 000-kronersklassen.

EKSKLUSIV STIL: Hollywood-stjernen Claire Danes var iført en sort-hvit kjole fra den italienske designeren Giambattista Valli i Oslo Rådhus tirsdag. Som tilbehør hadde hun en sort kåpe, rød clutchveske og sølvpumps.  Foto: FameFlynet/NTBscanpix
EKSKLUSIV STIL: Hollywood-stjernen Claire Danes var iført en sort-hvit kjole fra den italienske designeren Giambattista Valli i Oslo Rådhus tirsdag. Som tilbehør hadde hun en sort kåpe, rød clutchveske og sølvpumps. Foto: FameFlynet/NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Homeland»-skuespilleren Claire Danes (34) er årets Nobel-vertinne og selvfølgelig på plass under den offisielle utdelingen av prisen i Oslo rådhus tirsdag.

Hollywood-stjernen bragte virkelig med seg glamour til vintergrå Oslo. Ettbarnsmoren var iført et rådyrt antrekk fra den italienske designeren Giambattista Valli da hun skred inn i rådhuset på sølvfargede stiletthæler.

Den sorte og hvite kjolen med applikerte blomster er fra motehusets haute couture-kolleksjon – verdens mest eksklusive kleskunst. Den selges ikke i vanlige butikker, men håndsys til hver enkelt kunde. Kjolen Claire har falt for ble vist på catwalken i Paris under moteuken for haute couture i januar.

Nøkterne anslag tilsier at designkreasjonen har en pris på minst 100 000 kroner.

Kronprinsesse Mette-Marit (40) er sykemeldt og derfor ikke til stede under Nobel-utdelingen. Men hvis hun hadde vært der, ville hun og Danes minst hatt én ting å snakke om. Begge er de nemlig store fans av den italienske designeren.

Også Mette-Marit tilhører den eksklusive kundegruppen som eier haute couture signert Valli. I 2011 stilte hun med en couture-kjole fra designeren under feiringen av kronprinsparets 10-årsbryllupsdag på Slottet. Antrekket hadde en verdi på nesten 80 000 kroner. Siden Danes' kjole er dekorert med kostbare broderier er den enda dyrere enn kronprinsessens kjole.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer