Til Norge etter sammenbruddet

Green Day klare for nytt Norgesbesøk, samme dag som vokalisten la seg inn på Rehab.

TIL NORGE IGJEN: Green Day er klar for et nytt besøk i Norge, når de besøker Ullevaal Stadion 30. juni 2013. Foto: All Over Press
TIL NORGE IGJEN: Green Day er klar for et nytt besøk i Norge, når de besøker Ullevaal Stadion 30. juni 2013. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag måtte Green Day-vokalist Billie Joel Armstrong legges inn for avrusning på en klinikk, etter at han hadde rast mot fansen fra scenen, under en konsert i Las Vegas.

Mandag avslørte imidlertid i bandet at de allerede har planlagt flere nye konserter, blant annet i Norge.

Ifølge en pressemelding fra arrangøren Atomic Soul, skal bandet bak hits som «Basket Case» og «When I Come Around» spille på Ullevaal Stadion i Oslo 30. juni.

- Green Day fikk fantastiske tilbakemeldinger da de gjestet UllevaaI Stadion i 2010 og Oslo Spektrum året før. Det er derfor med stor glede og stolthet at vi nå kan presentere nok et arenashow med Green Day. Rockerne er en garanti for kvalitet både når det gjelder showmanship og musikalske opplevelser, sier arrangør Peer Osmundsvaag hos Atomic.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Til avrusning etter skandalekonsert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer