NY SJANSE: Lisa-Mari Jünge skal representere Norge i Miss Universe finalen i Vietnam i mai 2008. Foto: www.froken.no
NY SJANSE: Lisa-Mari Jünge skal representere Norge i Miss Universe finalen i Vietnam i mai 2008. Foto: www.froken.noVis mer

Til Miss Universe-finalen

Lisa-Mari Jünge røk ut av Miss World konkurransen. Nå får hun en ny sjanse til å vinne i Miss Universe 2008.

SEHER.NO: Molde-jenta Lisa-Mari Jünge (19) representerte Norge i Miss World finalen 1. desember i år, og lå på topplista hos fem bettingselskaper om å sikre seg en plass blant de 15 beste.

Dessverre røk Norges håp ut allerede i første runde, og kinesiske Zhang Zhi Lin (23) stakk av med den jeve tittelen.

Nå viser det seg at den flotte blondinen får en ny sjanse til å representere Norge - denne gangen i Miss Universe i Vietnam i mai 2008.

- Det føles kjempe bra, og jeg er velig glad for muligheten. Det er virkelig helt supert at jeg får være med på dette også. Nå kan jeg se frem mot enda et lite eventyr neste år, smiler Lisa-Mari til Seher.no.

I løpet av de siste 25 årene er det tre jenter som har representert Norge i både Miss World og Miss Universe finalen, Lisa-Mari Moen Jünge blir den fjerde. Dette skjer som et resultat av en viktig omlegging av Frøken Norge konkurransen, melder froken.no.

I 2005 representerte Helene Tråsavik Norge i begge finalene, mens Kathrine Sørland (27) var Norges håp i Miss Universe året før og i Miss World i 2002 - hvor hun endte på en imponerende 4. plass.

Sent på 80-tallet representerte Bente Brunland Norge i begge finalene.

Lisa-Mari gleder seg til å starte med helt blanke ark, men med litt mer erfaring og bakgrunn til Miss Universe finalen.

- Denne gangen skal jeg prøve å være enda mer frempå, men det er selvfølgelig viktig å være ydmyk også. I tillegg skal jeg være åpen og imøtekommende. Det er veldig lurt å gjøre seg synlig i slike konkurranser, forteller hun.

Geir Hamnes, som har vært Frøken Norge sjefen de siste 22 årene, er veldig glad på Lisa-Maris vegne.

- Hun tar med seg masse erfaring fra Miss World og vil stille langt bedre forberedt enn de fleste konkurrentene når hun entrer podiet i jakten på å bli kåret til universets vakreste, sier han til froken.no.

Neste år går man tilbake til den "gamle ordningen" ved kun å kåre én vinner i Frøken Norge!

Siden 1998 har to jenter blitt kåret til vinner, én av en fagjury som har representert Norge i Miss Universe, mens folkejuryen har kåret kandidaten til Miss World. 

Fra og med neste år skal publikum og juryen kåre én vinner som skal representere Norge i Miss World i 2008 og Miss Universe i 2009. 

LES HER: Lisa-Mari reagerer på nakenbildene

SLIK BLE LISA-MARI NORGES VAKRESTE!