DØDE: Nomatemba Solli, som kjempet aktivt mot HIV og aids, døde av kreft i februar i år. Foto: TV 2
DØDE: Nomatemba Solli, som kjempet aktivt mot HIV og aids, døde av kreft i februar i år. Foto: TV 2Vis mer

Til minne om Nomatemba

Mira Craig og artistvenninnene holder stjernekonsert.

SEHER.NO: Mira Craig, Samsaya, Sichelle og Elisabeth Carew er blant stjernene som skal opptre under en minnekonsert for deres avdøde venninne Nomatemba, som viet sitt liv til kampen mot HIV/aids.

Arrangementet går av stabelen på Rockefeller fredag kveld, og skal være en fest og hyllest til 26-åringen, som døde av kreft tidligere i år.

Og med seg på scenen har jentene artister som Paperboys, El Axel og Name.

- Det skal være en fest! Det kan hende noen feller noen tårer for Nomatemba, men vi skal først og fremst ha det hyggelig, sier Mira Craig til VG.

I januar arrangerte musikervennene til Nomatemba en konsert for å samle inn penger slik at ungjenta kunne få alternativ behandling i Danmark. Dette rakk hun aldri oppleve.

Derfor ønsket venner av ildsjelen å hylle henne gjennom kveldens arrangement.

Konserten markerer også starten for Nomatembas minnefond "Fighter Girl".

Fondet skal bidra med penger til jenter som har lyst til å gjøre verden til et bedre sted, og jenter over hele landet kan søke om støtte til å utnytte sitt potensial og gjennomføre sine drømmer.

- Jeg ble kjempeglad da jeg ble spurt om jeg ville være med på dette, sier blant annet popstjernen Sichelle, som opptrer fredag kveld.
LES OGSÅ: - Venninnen døde av kreft

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.