Odd-Magnus Williamson:

Til legevakten med øyeskade

Komikeren fikk et ublidt møte med bildøra.

STYGG SKADE: Komiker Odd-Magnus Williamson har skadet seg stygt. Her er han i august 2020. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STYGG SKADE: Komiker Odd-Magnus Williamson har skadet seg stygt. Her er han i august 2020. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker Odd-Magnus Williamson (40) tar fatt på det nye året med lapp for øyet. I helgen klarte han nemlig å slå bildøra inn i øyet, noe som ga 40-åringen en ordentlig trøkk - og påfølgende besøk til legevakt og sykehus.

Både Williamson og kona Tinashe Williamson (35) har delt flere oppdateringer om den stygge ulykken på Instagram. De begge tøyser med at Williamson nå ligner Åge Nygård fra «Hotel Cæsar» på grunn av øyelappen - men det er liten tvil om at uhellet kunne endt verre.

- Hornhinnen fikk kjørt seg

«Tok en runde med meg selv og tenkte nøye gjennom om jeg egentlig trenger hornhinne i 2021, og så gjorde jeg det alle mannfolk ville gjort og rev den av mot kanten på bildøra. Og det har jeg ikke angret på ett sekund», skriver komikeren ironisk på Instagram Story.

Kona skriver dette i et innlegg på Instagram Story - sammen med et bilde av ektemannen med bandasje over venstre øye:

«Litt mer alvorlig enn antatt. Etter en tur på legevakta, så videre til Ullevål, så er det ikke permanent skade på øyeeplet, men halve hornhinnen fikk kjørt seg».

På bildene og videosnuttene ekteparet har delt på Instagram, kan man tydelig se at møtet med bildøra endte i en smertefull skade for Williamson.

Se og Hør har vært i kontakt med Odd-Magnus Williamson, som ikke ønsker å kommentere saken.

MIDDAGSHYGGE: Odd-Magnus Williamson, Ragnhild Mowinckel og Ingar Helge Gimle er gjester hos Solveig Kloppen i «En kveld hos Kloppen». Vis mer

Godt gift

Odd-Magnus Williamson - som også går under kallenavnet «Odda» - giftet seg med Tinashe Williamson på Angst Bar i Oslo i 2015, og siden den gang har det gått slag i slag for det kjente paret.

Datteren Ziggy så dagens lys i 2018. Dette er ekteparets første felles barn. Tinashe Williamson har også datteren India med eksen Håvard Kvangarsnes. I 2019 fortalte hun åpenhjertig om det gode forholdet til eksen i et intervju med VG.

- Vi er foreldrene hennes alle tre. Historien om oss kunne nesten vært oppdiktet, fordi alt er så fint. Det er en solskinnshistorie og viser at det kan gå bra selv om du ikke ender opp med barnefaren. Det trenger ikke bli krise. Faktisk kan det bli veldig mye bedre, har Tinashe tidligere fortalt.

KONE OG MANN: Tinashe og Odd-Magnus Williamson giftet seg i 2015. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
KONE OG MANN: Tinashe og Odd-Magnus Williamson giftet seg i 2015. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

I podkasten «God Mor» fortalte Tinashe i 2019 om hvordan de har fått det stødige og tilsynelatende «uvanlige» familieforholdet til å gå opp.

- Det du ser er det du får. Jeg har forstått at det kanskje ikke er så veldig vanlig, men vi har vært veldig opptatt av å være en tett familie, selv om Håvard og jeg ikke er kjærester lenger. Det har alltid vært veldig viktig for oss begge to, forteller hun.

Da Odd-Magnus og Tinashe var på ferie sommeren 2019, var det ingen ringere enn Håvard som passet både Ziggy og India.

Vis mer

- Jeg tror at det grunnleggende er at Håvard og jeg er veldig, veldig glad i hverandre. Jeg tror at selv om vi ikke hadde hatt barn sammen, så hadde vi vært bestevenner sånn som vi er i dag. Så jeg tror det ligger et vennskap som fundament i bunnen der, som har gjort at vi har beholdt familien vår selv om vi ikke er sammen lenger, fortalte hun videre.

LES OGSÅ: - En skygge av prinsen jeg kjente

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer