Odd-Magnus Williamson:

Til legevakten med øyeskade

Komikeren fikk et ublidt møte med bildøra.

STYGG SKADE: Komiker Odd-Magnus Williamson har skadet seg stygt. Her er han i august 2020. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STYGG SKADE: Komiker Odd-Magnus Williamson har skadet seg stygt. Her er han i august 2020. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker Odd-Magnus Williamson (40) tar fatt på det nye året med lapp for øyet. I helgen klarte han nemlig å slå bildøra inn i øyet, noe som ga 40-åringen en ordentlig trøkk - og påfølgende besøk til legevakt og sykehus.

Både Williamson og kona Tinashe Williamson (35) har delt flere oppdateringer om den stygge ulykken på Instagram. De begge tøyser med at Williamson nå ligner Åge Nygård fra «Hotel Cæsar» på grunn av øyelappen - men det er liten tvil om at uhellet kunne endt verre.

- Hornhinnen fikk kjørt seg

«Tok en runde med meg selv og tenkte nøye gjennom om jeg egentlig trenger hornhinne i 2021, og så gjorde jeg det alle mannfolk ville gjort og rev den av mot kanten på bildøra. Og det har jeg ikke angret på ett sekund», skriver komikeren ironisk på Instagram Story.

Kona skriver dette i et innlegg på Instagram Story - sammen med et bilde av ektemannen med bandasje over venstre øye:

«Litt mer alvorlig enn antatt. Etter en tur på legevakta, så videre til Ullevål, så er det ikke permanent skade på øyeeplet, men halve hornhinnen fikk kjørt seg».

På bildene og videosnuttene ekteparet har delt på Instagram, kan man tydelig se at møtet med bildøra endte i en smertefull skade for Williamson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer