Til legevakta etter «Skal vi danse»-fall

- Jeg håper for all del det ikke er alvorlig, sier Tommy Fredvang til Seher.no.

BLE SKADET: - Det var ganske ille i går. Du vet, vi danser så mye og får liksom ikke tid til å sitte i ro, sier Tommy Fredvang til Seher.no. Foto: Scanpix
BLE SKADET: - Det var ganske ille i går. Du vet, vi danser så mye og får liksom ikke tid til å sitte i ro, sier Tommy Fredvang til Seher.no. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Artist Tommy Fredvang (28) lå utsatt til etter at dommerne hadde sagt sitt i lørdagens «Skal vi danse» på TV 2. Men da seernes stemmer ble talt opp, ble det klart at det var Cato Zahl Pedersen som måtte forlate parketten denne gangen.

Men de neste dagene ble likevel problemfylte for Tommy og Rakel.

Mandag måtte de to nemlig besøke legevakten i Oslo. Årsaken var et fall på trening, som har utviklet seg til en betennelse i Rakels fot.

- I forrige uke, da vi trente quickstep, fikk hun et fall i løftet på trening. Hun fikk en smell på oversiden av vristen. Etterpå, etter å ha danset i høye hæler, har det utviklet seg til en betennelse. Derfor dro vi ned på legevakta slik at hun kunne få litt antibiotika, sier Tommy til Seher.no.
 
Nå håper artisten at dansepartnerens skade ikke vil hemme dem på trening - og i «Skal vi danse»-showet - den nærmeste tiden.

- Hun begynte jo på dop i går, smiler Fredvang, som ikke frykter for tilværelsen som kjendisdanser på TV 2.
 
- Foreløpig gjør jeg ikke det, nei, men det var ganske ille i går. Du vet, vi danser så mye og får liksom ikke tid til å sitte i ro. Jeg håper for all del det ikke er alvorlig, forhåpentligvis vet vi mer etter tirsdagens trening, forteller han til Seher.no.
 
Tirsdag skrev Her og Nå at 28 år gamle Tommy for noen år siden var forlovet og skulle gifte seg. Bryllupet skulle holdes i juli 2008, men da Tommy flyttet hjem fra Liverpool, der han gikk på Liverpool Institute for Performing Arts, fikk forholdet seg en knekk og forlovelsen ble brutt.

- Vi møtte på mange utfordringer som vi ikke klarte å håndtere. Dette resulterte i at vi begynte å gli mer og mer fra hverandre. Til slutt måtte vi innse at det var best å gå hver vår vei, sier Tommy til ukebladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Tommy har ikke tid til kjæreste