Til lege i all hast under TV-innspilling

Innspillingen av «Kjærlighetsredet» ble dramatisk for programleder Marianne Jemtegård.

SEOGHØR.NO: Mandag hadde sjekkeprogrammet «Kjærlighetsredet» premiere på TV3. Fire friere skal kjempe om sin drømmemann eller drømmedame, men kan også velge penger fremfor kjærligheten.

- Helt jævlig

I to måneder var Marianne Jemtegård (33) i den spanske feriebyen Marbella under innspilling, men TV-programmet fikk uante konsekvenser for den vakre blondinen.

Under opptak fikk Jemtegård reflektert direkte sollys inn i pupillen, noe som førte til at hun ble solbrent på hornhinnen. Skaden var så alvorlig at Jemtegård fryktet hun ville få permanente skader.

- Første dag fikk jeg en solforbrenning på hornhinnen. Det var helt jævlig. Jeg filmet med en reflektor mot meg i tre timer som panorerte solen inn i øyet mitt. Det var oppsvulmet og det rant væske fra det. Det var helt grusomt, og føltes som noen stakk nåler inn i øyet mitt, sier Jemtegård til Seoghør.no.

OPERERT: Da hun kom hjem til Norge ble Marianne operert og nå ser hun bedre enn noen gang. Foto: Morten Eik/Se og Hør
OPERERT: Da hun kom hjem til Norge ble Marianne operert og nå ser hun bedre enn noen gang. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer

To uker i mørket

I all hast ble Jemtegård sendt til legen som ga henne antibiotika og beskjed om å holde seg rolig i et mørkt rom i to uker. Det var selvsagt umulig midt i en TV-innspilling, og Marianne var kun to dager i mørket før opptakene fortsatte.

- Jeg måtte skrives ut av de første episodene og det var ganske dramatisk.

I MØRKET: I to dager holdt Marianne seg i mørket og måtte hele tiden passe på øynene under innspilling. Hun måtte hele tiden beskytte øynene med solbriller. Foto: Kyrre Skjelby/TV3
I MØRKET: I to dager holdt Marianne seg i mørket og måtte hele tiden passe på øynene under innspilling. Hun måtte hele tiden beskytte øynene med solbriller. Foto: Kyrre Skjelby/TV3 Vis mer

På et tidspunkt fryktet programlederen at hun ville miste deler av synet.

- Jeg slet med synet gjennom nesten hele serien på grunn av dette. Og det var en periode da jeg var usikker på om jeg skulle bli skadet på synet for alltid.

Opererte øynene

Marianne ble frisk igjen og gjennomførte en laseroperasjon da hun kom hjem til Norge.

- Nå trenger jeg ikke lenger linser. Jeg fikk korrigert synet og fikk rettet opp skjeve hornhinner og nå ser jeg bedre enn noensinne.

Se «Kjærlighetsredet» mandag til torsdag kl. 22.30 på TV3.

LES OGSÅ: Jentene hoppet til sengs - da de ble vraket

Måtte vise fram rumpa i tights: