ISDANSER PÅ ETT BEIN: Heather Mills har tidligere svingt seg på TV-parketten med protese. Nå er hun klar for å prøve seg som isdanser. Foto: All Over Press
ISDANSER PÅ ETT BEIN: Heather Mills har tidligere svingt seg på TV-parketten med protese. Nå er hun klar for å prøve seg som isdanser. Foto: All Over PressVis mer

Til "Isdans" på ett ben

Eks-modellen er ikke redd for å havne på glattisen.

SEHER.NO: Sir Paul McCartneys eks-kone Heather Mills imponerte millioner av TV-seere da hun i 2007 tok en baklengs saltomortale med protese i den amerikanske utgaven av "Skal vi danse".

Nå håper Heather å imponere igjen - på is.

Ifølge avisen Daily Mail har 41-åringen - som mistet sitt ene ben etter å ha blitt påkjørt av en politimotorsykkel i 1993 - nå takket ja til å bli med i den britiske utgaven av TV-konkurransen "Isdans".

- Heather ønsker å satse på en TV-karriere i Storbritannia, og er glad for å ha forhandlet fram den største summen av alle deltagerne, sier en kilde nær den tidligere modellen til avisa.

Mills skal være så giret på å beherske isdansingen med kun ett ben, at hun allerede har tatt flere privattimer før de offisielle treningene begynner.

Det er imidlertid ikke kjent om hun planlegger å gjenta sitt dristige danse-stunt på isen...

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: Klinte til på baseball-kamp