KLAR FOR "HOTEL CÆSAR": Janne Formoe - her fotografert under årets Komiprisen-utdeling - vil fra nyttår bli å se på skjermen som karakteren Mona-Lizzie i TV 2-serien "Hotel Cæsar". Foto: Stella Pictures
KLAR FOR "HOTEL CÆSAR": Janne Formoe - her fotografert under årets Komiprisen-utdeling - vil fra nyttår bli å se på skjermen som karakteren Mona-Lizzie i TV 2-serien "Hotel Cæsar". Foto: Stella PicturesVis mer

Til Cæsar med silikon

Janne Formoe får kunstig hjelp når hun sjekker inn i såpeserien.

SEHER.NO: Janne Formoe har tidligere hatt suksess som skuespiller har siden 2003 hatt suksess i flere oppsetninger på Nationaltheatret, men nå har hun fulgt etter blant annet Nils Ole Oftebro og byttet ut scenen med "Hotel Cæsar".

Etter nyttår blir 34-åringen ifølge VG å se på skjermen som manne-eteren Mona-Lizzie.

- Mona-Lizzie er en dame som tar for seg av livets goder. Hun er direkte, frempå og ekstremt glad i menn. Jeg vil si at hun er frekk og freidig på en fin måte, sier Formoe til avisa.

Som en del av karakteren har Formoe måttet venne seg til å gå med to store silikoninnlegg i BH-en - en opplevelse hun hevder hun slett ikke har noe i mot.

- Disse puppene er helt fantastiske og de må vel være noe av det desidert beste med Mona-Lizzie, sier Formoe med et glis til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Sossen Krogh: - Jeg har mistet tre sønner