MISTET BARNA: Brooke Mueller mistet i forrige uke omsorgen for sine to sønner og har nå sjekket inn til avvenning. Denise Richards har fått midlertidig omsorg for Brooke og Charlies to sønner.  Foto: revolutionpix
MISTET BARNA: Brooke Mueller mistet i forrige uke omsorgen for sine to sønner og har nå sjekket inn til avvenning. Denise Richards har fått midlertidig omsorg for Brooke og Charlies to sønner. Foto: revolutionpixVis mer

Til avvenning for 20. gang

Brooke Mueller vil bli rusfri etter å ha mistet omsorgen for barna.

SEOGHØR.NO: Brooke Mueller (35) har flere ganger prøvd å ta kontroll over sine rusproblemer, men hver gang har stjernen mislykkes. Nå kan det snart være siste sjanse for Mueller som i helgen sjekket inn til avvenning for 20. gang.

Mueller skal ha innsett alvoret da hun nylig mistet omsorgsretten for tvillingene Bob og Max (4), som hun har sammen med eks-kjæresten Charlie Sheen. 

- Brooke savner barna sine og ønsker å bli frisk så hun kan fortsette livet sitt og være mamma igjen, sier Muellers pressetalsmann Steve Honig til Radaronline. 

Det har vært en vanskelig tid for Brooke som forrige uke ble tvangsinnlagt på psykiatrisk avdeling i frykt for at hun skulle skade seg selv eller andre. Som følge av dette valgte barnevernet å ta fra Mueller omsorgsretten for sønnene. 

Det er Charlies eks-kone Denise Richards som nå har ansvaret for de to guttene, en ordning «Anger Management»-stjernen skal være fornøyd med. 

- Charlie støtter barnevernets handlinger. Han vet at Max og Bob er trygge i rolige og kjærlige omgivelser med Denise og guttenes søstre. Charlie vil samarbeide og delta i alle handlingene fremover, sier Sheens pressetalsmann Larry Solters.