Til angrep på ektemannens leger

- Det gjør meg forbannet at de ikke oppdaget det tidligere.

RASENDE: Catherine Zeta Jones er rasende for at legene ikke fant ut at ektemannen, Michael Douglas', har kreft tidligere.  Foto: Stella Pictures
RASENDE: Catherine Zeta Jones er rasende for at legene ikke fant ut at ektemannen, Michael Douglas', har kreft tidligere. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  For to uker siden ble det kjent at skuespillerstjernen Michael Douglas (65) har blitt diagnostistert med strupekreft.

Det var 65-åringen som bekreftet sydommen 17. august, etter at legene hadde funnet en svulst på størrelse med en valnøtt nær tungen hans.

Skuespilleren går nå gjennom en åtte uker lang cellegift-kur med strålebehandling i et forsøk på å slippe operasjon, og det fryktes at han kan miste stemmen som følge av dette.

Mens Douglas selv har uttalt at han er fast bestemt på å overvinne sykdommen, er ikke hans kone, filmstjernen Catherine Zeta Jones (40), like positiv.

Ifølge The Sun er nemlig Zeta Jones rasende på legene som undersøkte ektemannen, og mener at de burde funnet ut av sykdommen langt tidligere enn de gjorde.

«Wall Street»-stjernen skal ha vært til undersøkelse ved flere anledninger, fordi han slet med smerte i nakken og ørene. Det tok imidlertid lang tid før legene fant svulsten, og sykdommen har nå spredt seg til hodet og halsen.

- Det gjør meg forbannet at de ikke oppdaget det tidligere. Han oppsøkte alt av muligheter og ingen ting ble funnet. Jeg visste at noe var galt. Han visste at noe var galt, har Zeta Jones uttalt.

Skuespillerinnen innrømmet også at det er svært tungt for både henne og parets barn å se Douglas lide seg gjennom den tøffe behandlingen.

- Jeg vet at jeg kanskje burde være sterkere, men emosjonelt sett takler jeg bare ikke å se det. Det vanskeligste er å se hvor sliten han er, for Michael er aldri sliten, sier hun.

Douglas, som var kjederøyker i en årrekke, gjestet nylig Letterman-showet i New York, og fortalte da at han hadde skjønt at noe var galt med ham.

Skuespilleren tror imidlertid det er stresset han har gått gjennom det siste året, som har forårsaket sykdommen.

I tillegg til at eldstesønnen Cameron (31) ble fengslet i fem år for bestittelse av narkotika i april, har Douglas også gått gjennom en tøff rettskamp mot ekskona Diandra (51), som krever halvparten av skuespillerens inntekter for den nye filmen «Wall Street 2: Money never sleeps».

- Tidlig i sommer hadde jeg fryktelig vondt i halsen. Jeg gikk til flere leger og tok masse tester, men de fant ingen ting. Det er i fjerde stadie, som er ganske intenst. Jeg vil være i første stadie. Jeg tror det er mulig å bli frisk. Det er en kamp, men jeg skal overvinne dette, har Michael sagt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg skal overvinne kreften