ÆDDA-BÆDDA!: En moden Jenna viser journalistene hva hun synes om dem...eller var det pappas Midtøstenpolitikk hun siktet til? Foto: AP
ÆDDA-BÆDDA!: En moden Jenna viser journalistene hva hun synes om dem...eller var det pappas Midtøstenpolitikk hun siktet til? Foto: APVis mer

Til alters på tjukka

George Bush sin datter er gravid når hun går opp kirkegulvet.

SEHER.NO: Det vil bli trangere rundt middagsbordet hjemme hos George W. Bush fremover.


I går ble det kjent at hans datter Jenna (25) har forlovet seg med kjæresten gjennom to år, Henry Hager. Samtidig spekuleres det livlig på nett i om Jenna har mer enn bryllupsplaner å glede seg over for tiden.


Nettstedet Wonkette.com kunne idag presentere en serie bilder der den gifteklare Bushtvillingen ser god og gravid ut. 


"Herr President og Fru George W. Bush er glade for å kunne melde om forlovelsen mellom deres datter, Jenna Bush, og Herr Henry Hager, sønn av den ærbødige Herr og Fru John H. Hager fra Richmond, Virginia", het det seg i en offisiell pressemelding som ble sendt ut fra det Hvite Hus.


Nå spørs det om ikke Herr og Fru President må hive seg rundt og få datteren gift. En høygravid hvit brud troner neppe øverst på ønskelisten til det konservative presidentparet.


Ifølge Laura Bush (60) sin pressesekretær, Sally McDonough, er datoen for selve bryllupet foreløpig ikke fastsatt, det blir det nok snart en endring i dersom graviditetsryktene er sanne.


McDonough kan meddele at både President Bush og Førstedame Laura Bush er svært glade på vegne av det nyforlovede paret.


 Jenna og Henry har bare vært sammen i to år, men nå velger de altså å gjøre forholdet enda mer offisielt. De to møtte hverandre i 2004 da Henry jobbet for George Bush (61) i forbindelse med hans gjenvalgskampanje.


For tiden holder mannen som har kapret den ene av de to Bushtvillingenes hjerte, og som kanskje vil være med på å føre Bushfamiliens gener videre, på med siste året av en Mastergrad ved Universitetet i Virginia.


Jenna sjonglerer mellom jobbene som lærer og forfatter. I 2006 hadde hun et lengre opphold i Panama i regi av UNICEF. Oppholdet har resultert i boken "Ana's Story: A Journey of Hope", som handler om en 17 år gammel panamansk alenemor med HIV.

I følge People. Com jobber hun også på en barnebok sammen med moren Laura som skal komme ut en gang i løpet av 2008. Fødselsgave til seg selv, kanskje?


 Boken har foreløpig ikke fått noen tittel.