Til Afrika for å adoptere

I dag landet Madonna i Malawi i Afrika for å drive veldedighet og adoptere et barn.

ENGASJEMENT: Madonna har blant annet brukt Confessions-turneen sin til å sette fokus på fattige barn i Afrika. Foto: All Over Press
ENGASJEMENT: Madonna har blant annet brukt Confessions-turneen sin til å sette fokus på fattige barn i Afrika. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Pop-stjernen Madonna landet med et privatfly i hovedstaden i Malawi i Afrika onsdag morgen. Hun er kommet dit i veldedighetsærend - og ønsker å reise hjem med et adoptert barn, melder nyhetsbyrået AP.

LES MER: REDDER FORHOLDET MED BABY?

Madonna har planer om å støtte seks prosjekter for barn i nød, blant annet vil hun være med å stifte et barnehjem for foreldreløse barn.

SISTE: Reuters melder onsdag kveld at Madonna har adoptert en liten gutt.

Artisten gikk tidligere ut i år og sa at hun planla å samle inn nærmere 20 millioner kroner for å støtte prosjekter for de nesten én million barna i Malawi som har mistet foreldrene sine i AIDS. Malawi er et av verdens fattigste land, og er hardt rammet av både tørke og AIDS-epidemien.

Madonna er en av flere stjerner som setter fokus på Afrika. Andre før henne er Bono, Angelina Jolie - som har adoptert fra Etiopia, og George Clooney.

LES MER: STJERNENE VELGER Å ADOPTERE

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer