Zoe Laverne

TikTok-stjerne sjokkerer

Influenseren skal ha tilbudt følgerne «eksklusive bilder» av babyen mot betaling.

NYBAKT MOR: TikTokeren Zoe Laverne fødte nylig. Nå kritiseres hun for at hun skal ha forsøkt å selge «eksklusive bilder» av seg selv og babyen. Foto: Instagram / @zoexlaverne
NYBAKT MOR: TikTokeren Zoe Laverne fødte nylig. Nå kritiseres hun for at hun skal ha forsøkt å selge «eksklusive bilder» av seg selv og babyen. Foto: Instagram / @zoexlaverne Vis mer
Publisert

Det stormer rundt den amerikanske Tiktokeren Zoe Laverne (20), etter at hun angivelig skal ha lagt ut bilder av sin nyfødte baby til salgs.

Sist helg fødte 20-åringen sitt første barn, og valgte å annonsere nyheten i en Instagram-post som senere er blitt slettet, skriver Insider.

«Emersyn er her! Klikk på linken i bioen for mer eksklusive bilder», skrev Laverne.

Kunne kjøpe tilgang

Dersom man følger linken kommer man til en side laget på en plattform der det er mulig for influensere å selge utvalgt innhold til fans.

«Møt Emersyn», heter et av valgene inne på plattformen.

Emersyn er altså navnet på babyen hennes. Klikker man seg inn på lenka i dag, får man opp en nyere post på sosiale medier som viser bilder av babyen hennes - uten å måtte betale for det.

Men ifølge en skjermdump som internettreporteren Def Noodles har lagt ut, har ikke disse bildene av babyen alltid ligget ute.

Skjermdumpen viser nemlig at Laverne tilbød fans å kjøpe tilgang til «noen av våre første bilder sammen» for 15 dollar, eller 130 kroner.

DOBBELTGJENGERE: De to Hollywood-skuespillerne Scarlett Johansson og Margot Robbie har hver sine dobbeltgjengere på TikTok. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Får kritikk

I kommentarfeltet får den unge TikTokeren gjennomgå. Flere har kritisert henne for å ville tjene penger på babyen. Andre kan ikke forstå hvem som ville betalt penger for å se bilder av en annen persons baby.

Insider har forsøkt å få tak i Laverne, men hun har ikke besvart deres henvendelser.

På Instagram har Zoe Laverne sagt at hun «selvfølgelig ikke ville holdt noen av sine favorittbilder unna fansen».

«Jeg la noen eksklusive bilder under linken min, som var ekstra spesielle øyeblikk for meg under fødselen», forklarer Laverne.

NON STOP: Pål Foggen brakk nesa og stanset blødningen med en tampong, som jo måtte ut igjen etterhvert. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Video: Pål Foggen // Tiktok: p.k.fog Vis mer

- Jeg døde nesten

Her forteller hun også at fødselen var litt «sprø» og definitivt ikke slik som hun hadde forventet det skulle bli.

«Da jeg prøvde å presse henne ut «den naturlige måten», så revnet morkaken min og jeg ble hastet inn til hastekeisersnitt», skriver hun og fortsetter:

«Jeg døde nesten, men jeg er så velsignet som får være her med Dawson og Emersyn, og jeg er så takknemlig for at gud ikke valgte å ta meg så tidlig».

Laverne ble kjent allerede som tenåring, og har i løpet av noen få år bygget seg opp en voldsom følgerskare på 21 millioner, ifølge Insider.

LIK: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston. Vis mer

På sosiale medier dokumenterte hun sitt av-og-på forhold med ekskjæresten Cody Orlove frem til de slo opp for godt i juni 2020.

I februar i år kunngjorde 20-åringen at hun ventet barn med sin nåværende kjæreste, Dawson Day (20), på sine sosiale medier-plattformer.

LES OGSÅ: Kjendisdatter med avsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer