Steven Hull Raley:

TikTok-stjerne er død

Ble bare 52 år gammel.

DØDE: TikTok-stjerna Steven Hull Raley døde tirsdag forrige uke. Foto: Skjermdump fra TikTok
DØDE: TikTok-stjerna Steven Hull Raley døde tirsdag forrige uke. Foto: Skjermdump fra TikTok Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Steven Hull Raley, bedre kjent som «Pissed off Trucker» på TikTok, døde i en bilkrasj tirsdag forrige uke. Han ble 52 år gammel. Det melder en rekke amerikanske medier, deriblant The Kansas City Star.

Bare timer før den tragiske hendelsen fant sted, la han ut sin aller siste video på TikTok. Der fortalte han følgerne sine om det eneste ønsket han hadde tidligere den dagen.

- Alt jeg bryr meg om er å komme meg hjem ... det er det jeg bryr meg om mer enn noe annet, sa lastebilføreren fra Alabama.

Ifølge avisen kjørte Raley en mindre lastebil, da han kjørte av motorveien og gjennom et gjerde. Lastebilen fortsatte i ytterligere 2,4 kilometer før den krasjet tilbake gjennom gjerdet, krysset begge sider av motorveien, og til slutt stoppet i en nærliggende grøft.

NY KJÆRESTE: Dødssyke Shabana Rehman fikk rørende oppmerksomhet av ny kjæreste. Les hele saken i Se og Hør og Pluss. Video Espen Solli/Se og Hør Reporter: Stig H. Justad Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

TikTok-stjernen, som skal ha hatt på seg sikkerhetsbelte, ble fraktet til legevakta etter ulykken, hvor han senere ble erklært død.

Nå hjelper Truckers Final Mile, en organisasjon som jobber for å gjenforene lastebilfører-familier i krisetider, med å ta imot donasjoner på vegne av Raleys familie. Dette for å bidra til å få ham hjem til Birmingham i Alabama, hvor han skal gravlegges.

Etter nyheten om Raleys død, sendte flere følgere sine kondolanser i kommentarfeltet under den siste videoen hans, skriver E! News.

«Nå er ditt hjem med vår himmelske Fader, bror. Du vil virkelig bli savnet», skrev en følger.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

«Å lastebilsjåføren, dette er en vanskelig en. Du var virkelig en fantastisk mann! Du er hjemme nå. Hvil i fred», kommenterte en annen, mens en tredje fulgte opp:

«Jeg har akkurat hørt nyhetene og jeg er så knust. Takk for alle dine positive ord gjennom åra. Jeg kommer til å savne deg så mye. Hvil i fred, mann».

Tidligere har Raley delt med følgere sine at kona og barna var de som sto han nærmest hjertet og motiverte han mest i livet. På plattformen la han ofte ut videoer om sikkerhetstips og leksjoner for lastebilsjåfører, men også for andre sjåfører på motorveiene.

LES OGSÅ: - Det var så mye sinne og smerte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer