Rochelle Hager:

TikTok-stjerne (31) død i sjokkulykke

- Det var ingenting hun kunne gjort for å unngå det.

ULYKKE: TikTok-stjerna Rochelle Hager mistet denne uken livet i en tragisk ulykke. Hun ble bare 31 år gammel. Foto: Skjermdump fra TikTok / Roeurboat3
ULYKKE: TikTok-stjerna Rochelle Hager mistet denne uken livet i en tragisk ulykke. Hun ble bare 31 år gammel. Foto: Skjermdump fra TikTok / Roeurboat3 Vis mer
Publisert

TikTok-stjernen Rochelle Hager (31) har de siste månedene opparbeidet seg en solid fanskare på sosiale medier. Hennes unike videoer har samlet mer enn 1,2 millioner likerklikk, og over 150 000 følgere.

Denne uken mistet 31-åringen livet i en tragisk ulykke. Det bekrefter politiet i Farmington til E!News.

Ifølge politisjefen i Farmington, Kenneth Charles, førte kraftige vindkast til at et furutre veltet på taket på bilen hennes. Hager, kjent under brukernavnet @roeurboat3, satt i bilen sin da ulykken inntraff.

31-åringen døde momentant, ifølge politiet, som beskriver ulykken som «tragisk og unik». Ingen andre ble skadet i ulykken.

- Det var ingenting hun kunne gjort for å unngå det, uttalte Charles til Press Herald.

VEKKER OPPSIKT: Den italienske modellen Luca Marchesi vekker oppsikt med kjevetrening på TikTok. Det får folk til å reagere. Vis mer

Mistet forloveden

Hagers kjæreste, Brittanie Lynn, har publisert en rekke videoer etter at nyheten kom. Hun var, i likhet med kjæresten, også stor på appen, og har brukt de siste dagene på å publisere videoer av paret.

«Jeg kan ikke spise eller sove. Alt jeg kan gjøre er å lage videoer og ønske at du var her med meg #Hvilifred "Minengel», er blant det hun skriver.

FORLOVET: Brittanie og Rochelle skulle gifte seg. Slik ble det imidlertid ikke. Foto: Skjermdump TikTok / Roeurboat3
FORLOVET: Brittanie og Rochelle skulle gifte seg. Slik ble det imidlertid ikke. Foto: Skjermdump TikTok / Roeurboat3 Vis mer

Ifølge E! News ble paret nylig forlovet, etter at Hager fridde til Lynn - og fikk ja. Paret bekreftet at de planla bryllupet mens de feiret Valentinsdagen i februar. Forlovelsesringen viste hun fram på TikTok senest denne uken.

«Takk for at du viste meg hva ekte kjærlighet var. Jeg elsker deg for alltid», skrev Lynn til en TikTok-video.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Minnes stjernen

Etter at den tragiske nyheten ble kjent, har også flere fans tydd til den avdøde stjernens kommentarfelt på TikTok for å sende sine kondolanser.

«Hørte nettopp nyheten. Er i absolutt sjokk. Hvordan kunne noen som var så full av liv bli borte fra verden så fort? Ditt lys og kjærlighet vil bli savnet», skriver en fan.

«Jeg kjente deg ikke personlig, men gjennom TikTok har du gitt meg latter jeg sårt trengte og du var så full av energi! Du vil bli savnet», skriver en annen.

«Det at så mange mennesker er så knust over dette sjokkerende tapet av noen vi aldri har møtt, viser bare hvor mye Roe betydde for livene våre. Mitt hjerte er knust i biter for deg, Brittanie», skriver en tredje.

NYE DETALJER: Dokumentaren Caroline Flack: Her Life And Death» begynner snart å rulle på skjermen. Vis mer

LES OGSÅ: Døde brått - dette er dødsårsaken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer