Dazhariaa Quint Noyes:

TikTok-stjerne (18) er død

Daxhariaa, bedre kjent som Dee, har gått bort.

DØD: Dazhariaa Quint Noyes er best kjent for sine videoer på TikTok. Nå er hun død. Foto: Skjermbilde / Instagram
DØD: Dazhariaa Quint Noyes er best kjent for sine videoer på TikTok. Nå er hun død. Foto: Skjermbilde / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dazhariaa Quint Noyes (18), eller Dee som hun populært blir kalt, er død. Det melder flere medier, deriblant The Sun.

Foreldrene har selv bekreftet Noyes dødsfall på Facebook.

- Jeg vil bare takke alle sammen for kjærligheten og støtten dere har vist datteren min. Dessverre er hun ikke lenger blant oss og har nå dratt til et bedre sted, har hennes far skrevet til en video han har delt på TikTok.

@king_raheem_allah

I just want to thank everyone for their love and support of my daughter. Unfortunately she is no longer with us and has gone to a better place.

♬ Missing You - Brandy & TAMIA & Gladys Knight & Chaka Khan

Dødsårsaken er ikke offisielt bekreftet, men ifølge hennes far skal hun ha tatt sitt eget liv. Det skriver han i en beskrivelse til en GoFoundMe-side han har opprettet for å samle inn penger etter hennes bortgang.

«8. februar forlot min datter Dazharia oss tidlig, og har blitt plukket ut til å fly med englene. Hun var min lille bestevenn og jeg var ikke forberedt på dette på noen måte, på å begrave barnet mitt. Hun var så glad og ville vært så spent på å se meg når jeg kom hjem», skriver faren.

Videre skriver han at han ikke var klar over datterens problemer.

«Jeg skulle bare ønske hun hadde snakket med meg om stresset og selvmordstankene. Vi kunne jobbet oss gjennom dette. Jeg vil bare holde deg igjen. Når jeg nå kommer hjem kommer du ikke til å være der og vente på meg. Jeg må la deg fly med englene. Pappa elsker deg», avslutter han.

Populær jente

Noyes, som var fra Louisiana i USA, var svært populær på videotjenesten TikTok. Med hele 1,5 millioner følgere og mange millioner av visninger til sammen på sine videoer, ble hun på kort tid en populære bruker på appen.

Der delte hun alt fra dansevideoer til videoer fra sitt personlige liv. Hun var også aktiv på Instagram, hvor hun hadde over 111 000 følgere.

- Du vil bli savnet

Noyes siste video ble delt for to dager siden. I kommentafeltet renner det nå inn kjærlighet fra alle hold - og flere virker å være svært lei seg over TikTok-stjernens bortgang.

«Jeg kan ikke tro at du er borte», har en kommentert,

@dazhariaa

I’m shadowbanned , I’ll be posting more on @deesoswavyy 🖤

♬ original sound - kaylani :)

«Hvil i fred vakre deg. Du vil bli savnet av så mange og jeg ber for familien din», har en annen skrevet.

Samtidig som flere legger igjen kjærlighet, er det flere som har reagert med vantro.

LES OGSÅ: - Det var et vendepunkt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer