Kanye West:

Tigger om gjenforening etter anklagene

- Du kan ikke først være så respektløs mot henne, for så å tigge om at hun skal komme tilbake.

TURBULENT FORHOLD: Til tross for krasse anklager mot Kim Kardashian, så er ikke Kanye West klar for å gi opp ekskona enda. Foto: New Media Images / SplashNews / NTB
TURBULENT FORHOLD: Til tross for krasse anklager mot Kim Kardashian, så er ikke Kanye West klar for å gi opp ekskona enda. Foto: New Media Images / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ganske nøyaktig ett år siden det ble kjent at Kim Kardashian (41) og Kanye West (44) skulle skilles etter nesten syv år som ektepar. Sammen har de barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2).

I etterkant av bruddet har Kim funnet tonen med komiker Pete Davidson (28). Romanseryktene rundt dem begynte å svirre i oktober i fjor og denne uken bekreftet Davidson at realitystjernen er kjæresten hans.

Sist måned bekreftet også Kanye at han hadde innledet et forhold med den 13 år yngre skuespilleren Julia Fox (31), kjent fra blant annet Adam Sandler-filmen «Uncut Gems».

Duoen traff hverandre i Miami på nyttårsaften, og siden den gang har de hengt sammen som erteris. De har troppet opp på en rekke fester og event sammen, samt flere ganger stilt opp på bilder hånd i hånd eller kyssende.

HÅND I HÅND: Her er Kanye West avbildet med sin siste flamme, Julia Fox, sist måned. Foto: Splash News/NTB
HÅND I HÅND: Her er Kanye West avbildet med sin siste flamme, Julia Fox, sist måned. Foto: Splash News/NTB Vis mer

Vil ha Kim tilbake

Til tross for at både Kim og Kanye ser ut til å ha funnet lykken på hver sin kant, så skal rapperen likevel nekte å gi opp håpet om å bli gjenforent med familien sin.

Onsdag deler han nemlig en fotomontasje av ekskona og barna, som er tatt i forbindelse med et nytt intervju Kim har gjort med Vogue, hvor han tigger høyere makter om hjelp til å samle dem.

«GUD VÆR SÅ SNILL Å GJENFORENE FAMILIEN VÅR IGJEN», skriver han på Instagram.

Innlegget kommer nok som en stor overraskelse for de aller fleste, ettersom Kanye den siste tiden har fyrt løs mot ekskona på sosiale medier.

I løpet av de siste dagene har han blant annet hevdet at hun har kidnappet datteren Chicago og vist frem datteren North på TikTok mot hans vilje.

Forrige måned ble det også amper stemning mellom paret etter at artisten under en Instagram-livesending skal ha sagt at han ikke ble invitert til Chicagos bursdagsfeiring. Likevel dukket han opp, etter å ha skapt internasjonale overskrifter.

Flere anklager

Fredag forrige uke svarte Kardashian på eksmannens anklager ved å publisere en tekst på Instagram-story.

«Kanyes konstante behov for å angripe meg i intervju og sosiale medier er faktisk mer sårende enn noen TikTok North kan lage», skrev Skims-gründeren, og fortsatte:

«Som hovedforsørger gjør jeg mitt beste for å beskytte datteren vår, og jeg prøver samtidig å gi henne kreativ frihet i det mediet hun måtte ønske med voksent tilsyn - fordi det gir henne glede».

SKILLES: TMZ melder den 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

I helgen kom det flere anklager på Instagram fra rapperen, der han blant annet beskyldte Kardashian for å ha anklaget han for å ha utlovet en dusør for henne, ifølge Page Six.

«I går anklaget Kim meg for å ha bestilt et attentat mot henne», skrev han ifølge nettstedet på Instagram-story, og la til:

«Jeg ber om å få dra til min datters fest og jeg blir anklaget for å ta dop. Så leker jeg med sønnen min, og tar mine Akira grafiske romaner og jeg anklages for å stjele».

«Julia sitter og gråter»

Under det nye Instagram-innlegget Kanye postet onsdag har det strømmet på med kommentarer. Mens noen ønsker at familien skal finne sammen igjen, så er det også mange som mener at firebarnsfaren bør la ekskona få være i fred.

«Gud vil definitivt hjelpe dere», mener en bruker.

«Bror, du knuste henne totalt i går. Hun kommer ikke tilbake til deg», skriver en annen.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

«Nå sitter Julia og gråter et eller annet sted», påstås det.

«Ta deg en pause. Du trenger tid for deg selv», lyder enda en melding.

«La den kvinnen være i fred. Du kan ikke først være så respektløs mot henne for så å tigge om at hun skal komme tilbake. Det funker ikke slik. Fokuser på å bli bedre for barnas skyld, og kanskje slutt å løpe rundt med tilfeldige kvinner også», foreslås det.

«Mener ikke å være respektløs for vi elsker deg, men disse tingene bør du håndtere privat», deler en annen.

Kim Kardashian har foreløpig ikke uttalt seg om eksmannens nyeste Instagram-post, men i det nye intervjuet med Vogue sier hun følgende om skilsmissen:

- I veldig lang tid gjorde jeg ting for å glede andre, og jeg tror at i løpet av de to siste årene, så bestemte jeg meg for å gjøre meg selv glad. Og det føles skikkelig godt. Selv om det forårsaket forandringer og ledet til skilsmissen, så tror jeg det er viktig å være ærlig med seg selv om hva som virkelig gjør deg lykkelig. Jeg valgte meg selv. Jeg synes det er i orden å velge deg, forteller hun, ifølge TMZ.

LES OGSÅ: - Er Adele forlovet?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer