IDENTITETEN BEKREFTET: Det var Tiger Woods' svigermor som ble fraktet til sykehus. Foto: AP
IDENTITETEN BEKREFTET: Det var Tiger Woods' svigermor som ble fraktet til sykehus. Foto: APVis mer

- Tigers svigermor kjørt på sykehus

Kvinnens identitet er nå bekreftet.

SEHER.NO:  Tirsdag morgen fikk brannvesenet i Orange County inn en nødtelefon fra det som skal ha vært Tiger Woods hus, ifølge Wesh.com.

En radiologg viser ifølge nettstedet Wesh.com at en voksen kvinne skal ha blitt transportert til Health Central Hospital. Nettstedet har også video av kvinnen, som så langt ikke er identifisert.

Også nettstedet RadarOnline melder at en blond kvinne skal ha blitt hentet fra Woods hjem tirsdag, men en talskvinne ved brannvesenet i Orange County hevder til avisen Orlando Sentinel at ingen ble fraktet til sykehus av hjelpemannskapet.

- Det var et medisinsk nødanrop og pasienten nektet å bli fraktet til sykehus, uttaler Genevieve Latham til avisen.

Talskvinnen bekrefter til avisen at en nødsamtale ble mottatt hos brannvesenet klokken 2:36 AM amerikansk tid. Loggen skal ifølge Wesh ha vist at pasienten først nektet å bli tatt med i ambulansen, men at pasienten seinere ble endret til "advanced life support patient."

Kjendisnettstedet TMZ skriver at ambulansen fraktet en middelaldrende, blond kvinne til sykehus.

Senere bekreftet nettstedet av kvinnen det var snakk om, var Tiger Woods' svigermor Barbro Holmberg. Holmberg er i USA for å støtte Tigers kone, Elin Nordegren i den vanskelige tiden.

"Hun ble fraktet til sykehus etter å ha klaget over sterke magesmerter. Hun er fortsatt på sykehuset, og tilstanden skal være stabil", skriver TMZ.

Nettstedet skriver at Elin, hennes søster og moren dro ut for å spise sammen mandag kveld. Barbro skal ha fått vondt i magen i etterkant av dette, og det skal være mistanke om en matforgiftning.

Kvart over to lokal tid tirsdag kom nyheten om at Barbro var skrevet ut av sykehuset.

Like etter at ambulansen kom en bil av samme type som den Tiger Woods krasjet i til sykehuset.

Nettstedet skiver at det er kjent at golfstjernen skal ha hatt to like biler av typen Cadillac Escalade. Bilen ble kjørt av en blond kvinne. Vitner skal ha sagt til WFTV-TV at en "attraktiv blond kvinne", som lignet veldig på Tigers kone Elin, skal ha kjørt bilen. Men det er ikke bekreftet at det er Tigers kone som kjørte bilen.

Ifølge WFTV skal bilen ha hatt identisk registreringsnummer som bilen til Tiger, med unntak av ett siffer.

Tidligere tirsdag ble det kjent at Tiger Woods svenske kone Elin skal ha flyttet ut av det gedigne huset, etter at ti kvinner har stått fram som Woods elskerinner.  

Health Central Hospital er for øvrig det samme sykehuset som også Tiger Woods ble bragt til etter bilulykken i helgen.

Tirsdag kom det også fram på kjendisnettstedet TMZ at dette ikke var første gang den dagen Tiger besøkte sykehuset. Tidligere på samme dag som ulykken var, skal Woods ha blitt innlagt på sykehuset med en overdose ifølge TMZ.

Kilder knyttet til sykehuset forteller til nettstedet at Woods hadde problemer med å puste, og at hele den femte etasjen på sykehuset ble holdt av til golfspilleren da han ankom. Tiger ble samtidig innlagt med et alias, William Smith, og kona hans, Elin Nordegren, var ved hans side hele tiden.

Fra før av er det kjent at Elin ga legene to pilleesker ved ulykkesstedet. Ifølge TMZ hadde han resept for Ambien og Vicodin. Han skal ha gått ut og inn av bevissthet, og kilder hevder at han tydelig var påvirket - men ikke av alkohol.

Legene skal ha brukt diverse slanger for å hjelpe superstjernen med å puste.

Den ansatte ved sykehuset skal etter noen timer ha endret Tigers alias. Årsaken var at de fryktet at folk ville finne ut at han var ved sykehuset.

Se video her. (Ekstern lenke)

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Tiger til sykehus etter overdose