Tigers elskerinne giftet seg

- Vi gjetter på at Tiger ikke kommer til å sende en bryllupsgave.

GIFTET SEG: Rachel Uchitel og Matt Hahn giftet seg impulsivt i Las Vegas. Foto: All Over Press
GIFTET SEG: Rachel Uchitel og Matt Hahn giftet seg impulsivt i Las Vegas. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rachel Uchitel (36), en av golfstjernen Tiger Woods' (35) mange elskerinner, giftet seg impulsivt søndag med kjæresten Matt Hahn.

Ifølge nettstedet TMZ.com gikk paret til anskaffelse av vielsesattester. Deretter gikk turen til Little White Chapel i Las Vegas, der paret giftet seg. Det er samme sted som Bruce Willis giftet seg med Demi Moore.

Det ble i fjor sommer spekulert i om Uchitel ville gifte seg med Tiger Woods etter utroskapsskandalen som kostet Woods ekteskapet med svenske Elin Nordegren (31). Det skjedde aldri, og noen måneder senere fant Uchitel lykken med Hahn.

Søndag kveld i 23-tiden lokal tid, danset Matt, Rachel og tolv venner inn i kapellet til Beyonce-sangen «Single Ladies». Da seremonien var over, danset de seg ut av kapellet til sangen «That's What You Get for Waking Up in Vegas».

Etter seremonien gikk turen rett til Uchitels bestemors hus, der festen holdt til.

- Vi gjetter på at Tiger ikke kommer til å sende en bryllupsgave, skriver TMZ.

Uchitel har ikke det aller beste ryktet på seg. I tillegg til at hun gjorde Tiger Woods utro, gjorde hun det samme med «Bones»-stjernen David Boreanaz (42).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han vil gifte seg med elskerinnen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer