SNAKKER FRA GRAVEN: En alvorlig Tiger Woods hører på sin far som snakker fra graven, i den første reklamefilmen golfstjernen stiller opp i etter at utroskap-skandalene begynte å rulle i amerikanske media. Foto: All Over Press
SNAKKER FRA GRAVEN: En alvorlig Tiger Woods hører på sin far som snakker fra graven, i den første reklamefilmen golfstjernen stiller opp i etter at utroskap-skandalene begynte å rulle i amerikanske media. Foto: All Over PressVis mer

Tigers døde pappa: - Hva tenkte du på?

Se Tiger Woods første reklamefilm etter sex-skandalen.

Se Tigers nye reklamefilm nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Golfstjernen Tiger Woods (34) har opplevd en massiv sponsorflukt i kjølvannet av de mange utroskap-skandalene som den siste tiden har dukket opp i amerikanske media.

Men sportsutstyr-leverandøren Nike har stått last og brast ved Tigers side, og foran kveldens comeback under US Masters-turneringen i Augusta, Georgia, har de lansert en reklamefilm med en dyster Woods i hovedrollen.

Det mest oppsiktsvekkende med reklamefilmen er imidlertid at Nike bruker et lydopptak av Tigers avdøde far Earl Woods.

- Jeg vil vite hva du tenkte på, og hvordan føler du deg? Lærte du noe, Tiger? spør Earl, som Tiger hadde et nært forhold til inntil han døde i 2006.

Det er foreløpig ikke kjent i hvilken anledning lydopptaket er gjort, eller når det er tatt opp.

Reklamefilmen kommer etter at Tiger offentlig ba om unnskyldning for skandale-historiene, i et håp om å redde sitt rykte og ekteskapet til sin svenske kone Elin Nordegren.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  
 
LES OGSÅ: - Hun nekter å snakke med ham

Se Tigers nye reklamefilm nederst i her: