Tiger Woods:

Tiger Woods skadd i bilulykke

Golfstjernen skal ha pådratt seg flere skader i beina og måtte derfor opereres.

I BILULYKKE: Golfstjerne Tiger Woods krasjet i nærheten av Los Angeles. Foto: GROSS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP / NTB
I BILULYKKE: Golfstjerne Tiger Woods krasjet i nærheten av Los Angeles. Foto: GROSS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Golfstjernen Tiger Woods (45) er skadd i en bilulykke i nærheten av Los Angeles tirsdag morgen amerikansk tid. Det melder det lokale politiet i Los Angeles.

Ifølge pressemeldingen fikk bilen «store skader» etter at den rullet rundt. Woods skal ha vært alene i kjøretøyet.

Det meldes blant annet at det ble brukt hydrauliske redningsverktøy (jaws of life) i redningsoperasjonen.

Woods er fraktet til et lokalt sykehus, og det omtales at han behandles for «skader».

Det meldes fra agenten Mark Steinberg at Woods har «pådratt seg flere skader i beina» og at han «for øyeblikket opereres». Det opplyses blant annet til GolfDigest.

CNN melder at skadene er «fra moderate til kritiske», ifølge talsmann Henry Narvez i Los Angeles' brannvesen.

En kilde i politiet sier til TMZ at det ikke er mistanke om alkoholpåvirket kjøring. Det er ikke sagt noe om eventuelle andre medikamenter.

TMZ har også fått tilgang til anropet til nødetatene, hvor det kommer fram at de raskt oppfattet at det var en person som satt fast i bilen og at de sperret av området raskt.

Skuespiller David Spade la ut et bilde av seg selv i sosiale medier sammen med Tiger Woods tidligere tirsdag. Da skal golferen ha holdt golfkurs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer