MULIG DATTER: Det er en rekke kvinner som har stått fram som Tigers elskerinner, nå hevder en ny kvinne (ikke avbildet) at Tiger kan være far til hennes barn Foto: Stella Pictures
MULIG DATTER: Det er en rekke kvinner som har stått fram som Tigers elskerinner, nå hevder en ny kvinne (ikke avbildet) at Tiger kan være far til hennes barn Foto: Stella PicturesVis mer

- Tiger Woods kan være faren

Den 5 år gamle jenta ble aldri DNA testet.

SEHER.NO:  Skandalene rundt Tiger Woods (33) blir bare større og større. Nå har kvinnen som ville ha hans barn stått frem.

Nå kan RadarOnline bekrefte at det er den eldre elskerinnen Theresa Rogers (48) som prøvde å få barn med golfstjernen.

Rogers - som hadde et årelangt forhold til Tiger- har nå skaffet seg en advokat, for å prøve å få til en avtale med Tigers representativer.

Da Rogers gikk ut med sitt påståtte forhold til Tiger, var det flere sjokkerte tilskuere. Rogers er den eldste som har blitt linket til golfproffen hittil.

Men en tidligere venn av Rogers var ikke overrasket, og opplyser at hun prøvde å få barn med Tiger, uten hans viten.

Da Rogers - som var gift med sin fjerde mann på den tiden- endelig ble gravid, fortalte hun en nær venn at hun trodde Tiger var faren.

Jenta som er født mellom 2003 og 2004 har aldri blitt DNA testet.

Venner av elskerinnen tror ikke at det er umulig at Tiger Woods er faren til den 5 år gamle jenta.

- Man vet aldri, for hun hadde aldri noen barn med sin tredje mann, og hennes fjerde mann Wayne Rogers var i slutten av 60-årene da de giftet seg, sier de.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tiger -skilsmissen blir verdens dyreste!