ARRESTERT: Jamie Grubbs ble arrestert natt til onsdag. Foto: All Over Press
ARRESTERT: Jamie Grubbs ble arrestert natt til onsdag. Foto: All Over PressVis mer

Tiger Woods elskerinne arrestert

- Jamie Grubbs ble arrestert natt til onsdag...

SEHER.NO:  Jamie Grubbs, servitøren som hevder hun hadde et tre år langt forhold på si med Tiger Woods, ble arrestert onsdags natt.

Grubbs ble satt i arrest i et fengsel i vest-Hollywood, hvor hun måtte sitte i flere timer før hun ble løslatt mot kausjon, melder TMZ.

Kausjonen ble satt til 178 tusen norske kroner. Hvor Grubbs fikk pengene fra vites ikke.

Grunnen til arrestasjonen var en bilrelatert siktelse. Politiet skal ha oppdaget at bilen hennes, en 2004 Mustang, hadde tre utestående fengselsvarsler for tidligere kjøring med suspendert førerkort, skriver politiet en i offentlig uttalelse.

Servitøren ble også arrestert tidligere i år, 4 februar, og da måtte hun tilbringe en hel dag i fengsel, også dette var bilrelatert.

Etter avsløringene om hennes forhold med Woods - som var utløseren til at en rekke kvinner sto frem med utroavsløringer, har Grubbs melket det for hva det er verdt. I mars var hun å se lettkledd i magasinet Maxim, som er et magasin for menn.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

LES OGSÅ: - Ingen kone kan gå glipp av så mye utroskap