Tiger observert med ny blondine

Har han funnet seg en ny kvinne allerede?

PÅ SJEKKERN?: Det kan virke som om Tiger Woods er ute og møter nye kvinner for tiden. Her er han sammen med Elin Nordegren. Foto: UPI
PÅ SJEKKERN?: Det kan virke som om Tiger Woods er ute og møter nye kvinner for tiden. Her er han sammen med Elin Nordegren. Foto: UPI Vis mer
SEHER.NO: Det kan se ut som om golfstjernen Tiger Woods (34) er tilbake på «sjekkern». RadarOnline.com skriver at stjernen denne uken ble observert med en blond skjønnhet, da han trente golf.

- Hun lignet definitivt på Elin Nordegren (30), sier en kilde til nettstedet.

Både Tiger og Elin har engasjert skilsmisseadvokater i tiden etter Tigers heftige utroskapsskandale.

Elin nekter å bo i huset det tidligere paret delte, og leier isteden en leilighet som ligger en kilometer unna.

- Tiger var på golfbanen her om dagen og slo noen baller. Han var med en veldig pen blondine. Hun satt i golf carten mens Tiger spilte. De snakket og lo og hadde det åpenbart veldig hyggelig.

Nettstedet skriver også at Tiger har flere ganger den siste tiden vært ute på nattklubber i Orlando, Florida.

- Han har vært ute til stadighet. Han er spesielt glad i baren «Embers». Han ønsker ikke å være hjemme alene lenger, sier kilden.

Men til tross for at det ikke virket som om det var en romanse mellom Tiger og blondinen på golfbanen, var det ifølge RadarOnline lett å se at Tigers adferdsmønster hadde endret seg.

- De virket veldig komfortable med hverandre, veldig avslappet. Det så ikke ut som de scenene man så Tiger sammen med Elin i, da de fortsatt bodde sammen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Innrømmet utroskap med 120 kvinner