Coronaviruset:

«Tiger King»-stjernen isolert i fengsel

«Tiger King»-stjernen Joe Exotic soner sin 22 år lange straff og sitter nå isolert.

ISOLERT: Den fjerde ektemannen til Joe Exotic bekrefter at «Tiger King»-stjernen sitter i isolasjon og at de ikke får snakket sammen. Foto: Netflix
ISOLERT: Den fjerde ektemannen til Joe Exotic bekrefter at «Tiger King»-stjernen sitter i isolasjon og at de ikke får snakket sammen. Foto: Netflix Vis mer
Publisert

De siste tiden har Netflix-dokumentaren «Tiger King» fanget oppmerksomheten til svært mange og på kort tid har den blitt en stor snakkis.

Serien omhandler i hovedsak den karismatiske tiger-oppdretteren Joseph Maldonado (57) - bedre kjent under det selvvalgte aliaset Joe Exotic - og tar stadig nye, og villere vendinger.

I serien omtaler Exotic seg som den «homofile, våpenelskende cowboyen med hockeysveisen» - med bare ett ønske her i livet: Å bli berømt.

Men berømmelse har vist seg tidligere å føre med seg langt mindre glamorøse sider - det gjelder også for 57-åringen.

I isolasjon

Mens serien ruller sin seiersgang over skjermer hele verden rundt, sitter hovedpersonen selv fengslet i Oklahoma hvor han soner sin 22 år lange straff.

I januar i år ble han nemlig dømt for dyremishandling og for å ha planlagt drap på sin årelange erkefiende - Carole Baskin.

Ifølge danske Ekstra bladet er «Tiger King»-stjernen nå i isolasjon som følge av coronapandemien. Det bekreftet Exotics fjerde ektemann, Dillon Passage, som gjest i radioprogrammet Radio Andy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer