Coronaviruset:

«Tiger King»-stjernen isolert i fengsel

«Tiger King»-stjernen Joe Exotic soner sin 22 år lange straff og sitter nå isolert.

ISOLERT: Den fjerde ektemannen til Joe Exotic bekrefter at «Tiger King»-stjernen sitter i isolasjon og at de ikke får snakket sammen. Foto: Netflix
ISOLERT: Den fjerde ektemannen til Joe Exotic bekrefter at «Tiger King»-stjernen sitter i isolasjon og at de ikke får snakket sammen. Foto: Netflix Vis mer
Publisert

De siste tiden har Netflix-dokumentaren «Tiger King» fanget oppmerksomheten til svært mange og på kort tid har den blitt en stor snakkis.

Serien omhandler i hovedsak den karismatiske tiger-oppdretteren Joseph Maldonado (57) - bedre kjent under det selvvalgte aliaset Joe Exotic - og tar stadig nye, og villere vendinger.

I serien omtaler Exotic seg som den «homofile, våpenelskende cowboyen med hockeysveisen» - med bare ett ønske her i livet: Å bli berømt.

Men berømmelse har vist seg tidligere å føre med seg langt mindre glamorøse sider - det gjelder også for 57-åringen.

Netflix-serien «Tiger king» har tatt verden med storm. Vis mer

I isolasjon

Mens serien ruller sin seiersgang over skjermer hele verden rundt, sitter hovedpersonen selv fengslet i Oklahoma hvor han soner sin 22 år lange straff.

I januar i år ble han nemlig dømt for dyremishandling og for å ha planlagt drap på sin årelange erkefiende - Carole Baskin.

Ifølge danske Ekstra bladet er «Tiger King»-stjernen nå i isolasjon som følge av coronapandemien. Det bekreftet Exotics fjerde ektemann, Dillon Passage, som gjest i radioprogrammet Radio Andy.

- Vi snakker sammen tre til fem ganger om dagen, men etter at han ble flyttet til en ny fasilitet, og ble satt i covid-19-isolasjon fordi det har vært smittetilfeller i fengselet han satt i tidligere, har vi ikke snakket sammen, sier Passage ifølge den danske avisa.

Det er dog ikke kjent om 57-åringen selv har symptomer eller hvorvidt han er smittet.

LES OGSÅ: Ser rødt: - Ta deg sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer