SKJELETTER I SKAPET: Rodman mener at selv om Tiger Woods er en superstjerne, betyr ikke det at han også har rett til å ha "skjeletter i skapet". - Alle kan gjøre feil, sier den tidligere basketball-stjernen. Foto: AP
SKJELETTER I SKAPET: Rodman mener at selv om Tiger Woods er en superstjerne, betyr ikke det at han også har rett til å ha "skjeletter i skapet". - Alle kan gjøre feil, sier den tidligere basketball-stjernen. Foto: APVis mer

- Tiger har ikke gjort noe galt

Dennis Rodman tar utro-skandaliserte Tiger Woods kraftig i forsvar...

SEHER.NO: Den tidligere basketball-stjernen Dennis Rodman (47) har sterke meninger om Tiger Woods (33) utroskap.

- Han har ikke gjort noe galt. Han ble berømt i en veldig tidlig alder. Når man lever under et mikroskop kommer alle til å se nærmere for å finne negative ting i livet ditt, sier Rodman i et intervju med Fox.

Rodman mener også at den største feilen Tiger noen gang har gjort, var å gifte seg.

- Jeg tror at det å være gift, å bli gift, er en stor feil.

Men hva er det som får Dennis til å forsvare Tiger?

- Jeg kjenner Tiger. Jeg har kjent ham siden tidlig på 90-tallet. Han er en god person. Han han er nydelige barn og en vakker kone. Det viktigste nå er at Tiger skjønner at vi er her for ham, uansett hva som har skjedd.

Det ble store kontroverser da Nike valgte å beholde Tiger som talsperson, men også her tar Dennis Tigers side.

- Nike elsker jo drama! Jeg tror mennesker forventer at jeg gjør slikt, fordi jeg er Dennis. Men Tiger, det er en annen historie fordi han er en megastjerne. Men det betyr ikke at også han har skjeletter i skapet. Alle kan gjøre feil, sier Rodman.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik unngikk Tiger å bli avslørt tidligere