OVER OG UT? Woods offentliggjorde nylig at han legger golfkarrieren på hylla for å vie tiden sin til familien, men ifølge kilder er ikke Elin interessert i å forsøke å redde ekteskapet. Foto: All Over Press
OVER OG UT? Woods offentliggjorde nylig at han legger golfkarrieren på hylla for å vie tiden sin til familien, men ifølge kilder er ikke Elin interessert i å forsøke å redde ekteskapet. Foto: All Over PressVis mer

Tiger får skilsmisse i julegave

- Hun har bestemt seg. Det er ikke mer å tenke over.

SEHER.NO: De siste dagene har flere nettsteder hevdet at Tiger Woods (33) svenske kone Elin Nordegren (29) har fått nok. Ifølge flere amerikanske underholdningsmedier, vil hun nå skilles fra sin utro ektemann, som ska ha hatt over et dusin elskerinner bak ryggen hennes.

Til People forteller en kilde at Elin planlegger å forlate golfstjernen rundt juletider.

- Hun planlegger å gå fra Tiger.

En annen kilde hevder at Elin - som den siste tiden har brukt mye tid sammen med moren og tvillingsøsteren - er ferdig meg tenkeperioden sin.

- Hun har bestemt seg. Det er ikke mer å tenke over: han kommer aldri til å forandre seg, forteller kilden til magasinet.

Denne uken ble Elin fotografert uten gifteringen sin, og ifølge People bekrefter en advokat til bladet at den tidligere modellen ska ha vært i kontakt med en skilsmisseadvokat.

Elin Nordegren kjøpte nylig en luksusvilla i skjærgården ved Stochholm. Flere spekulerer nå i om 29-åringen kommer til å ta med seg parets to barn dit for å slippe unna det kolossale mediakjøret som de har blitt utsatt for i Florida den siste tiden.  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tar Tiger-ungene til Sverige