Tiger er hjemme igjen

Tiger Woods er tilbake til der sex-skandalen startet.

HOLDER DET? Paret har ikke bodd med hverandre på flere måneder, men Elin har ennå ikke søkt om skilsmisse. Foto: AP
HOLDER DET? Paret har ikke bodd med hverandre på flere måneder, men Elin har ennå ikke søkt om skilsmisse. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: Golfstjernen Tiger Woods (34) er tilbake i hjemmet sitt i Isleworth der han krasjet og utløste tidenes sex-skandale.

Woods har så smått begynt å spille golf bare noen kilometer unna, melder nyhetsbyrået AP.

Ifølge en anonym kilde prøver Woods å finne nye rutiner til å konsentrere seg om golf og trening.

Kilden forteller AP at Woods og kona Elin Nordegren(30) har sammen med deres to barn vendt tilbake fra Arizona, hvor de har gjennomgått familiebehandling.

Men selv om paret har kommet seg tilbake til deres hjemby, finnes det ingen indikasjoner på at Elin kommer til å bli boende sammen med Tiger. Paret har ikke bodd med hverandre på flere måneder, men Elin har ennå ikke søkt om skilsmisse.

Selv om Elin spilte tennis med Tiger kvelden før golfstjernens offentlige unnskyldning, og selv om de to spiste middag to kvelder på rad sammen, nektet Elin å stille opp på et familieportrett sammen med Tiger samme dag som pressekonferansen.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Han fortjener en ny sjanse