KNAKK SAMMEN: Cori Rist brøt sammen da hun fortalte at sønnen ble mobbet på skolen, etter at det ble kjent at Cori hadde et forhold til Tiger Woods. Foto: All Over Press
KNAKK SAMMEN: Cori Rist brøt sammen da hun fortalte at sønnen ble mobbet på skolen, etter at det ble kjent at Cori hadde et forhold til Tiger Woods. Foto: All Over PressVis mer

Tiger-elskerinne brøt sammen på TV

- Det har vært veldig tøft, for familien min også.

SEHER.NO: Cori Rist er den siste kvinnen som til nå har hevdet å ha hatt et forhold til Tiger Woods, samtidig som han var sammen med kona Elin Nordegren. Under en TV-sending, brøt hun nylig fullstendig sammen.

Rist var på besøk på direktesendte "The Today Show" for å fortelle hennes side av historien om Tiger Woods, en skandale som preger nyhetsbildet verden over for tiden.

31-åringen knakk sammen da hun fortalte om hvordan hennes handlinger hadde påvirket hennes familie, og spesielt hennes syv år gamle sønn.

- Han får mange konsekvenser for dette, og jeg har måttet forklare for ham tabbene jeg har gjort. Det har vært veldig tøft, for familien min også. Jeg tror ikke noen ønsker å se datteren eller barnebarnet sitt i en slik situasjon, sier Rist under intervjuet.

Etter at Cori stod frem med sin historie, har nemlig sønnen blitt offer for mobbing på skolen.

- Ja, han har fått høre det av klassekamerater på skolen, fortsetter hun.

Rist hevder selv hun hadde et forhold til golfesset. Seksuelt varte det i seks måneder, men de hadde et vennskap i to og et halvt år totalt. Rist hevder at det var hun som brøt med Tiger, og siste gang hun hørte fra ham i september i år.

Elin Nordegren tok nylig med seg barna til Sverige, etter å ha kjøpt en luksusvilla utenfor Stockholm.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tar Tiger-ungene til Sverige