I TRØBBEL: Tiger Woods har hatt det først den siste uken. Nå har sportsstjernen også blitt droppet av sportsdrikken Gatorade. Foto: All Over Press
I TRØBBEL: Tiger Woods har hatt det først den siste uken. Nå har sportsstjernen også blitt droppet av sportsdrikken Gatorade. Foto: All Over PressVis mer

Tiger droppes av sportsdrikk

Golfesset mister sin første store avtale etter utroskapsskandalene...

SEHER.NO: Skandalene vil ingen ende ta for golfesset Tiger Woods (33). Etter de siste ukenes utroskapsavsløringer, risikerer 33-åringen å bli forlatt av kona, Elin Nordegren, som etter ryktene har flyttet ut. Nå har Woods også blitt droppet av sportsdrikken Gatorade.

Gatorade offentliggjorde tirsdag en pressemedling, hvor sportsdrikken bekrefter at de skal slutte å produsere "Tiger Focus"-drikken sin, som har vært i produksjon siden mars i fjor.

De hevder imidlertid at avgjørelsen ikke har noe med de siste ukenes skandaler rundt golfstjernen å gjøre.

Se en Gatorade-reklame med Tiger Woods nederst i saken.

Den populære sportsdrikken hevder derimot at beslutningen om å droppe Tiger-drikken skal ha blitt tatt før Woods' bilulykke og påfølgende utroskapsavsløringer.


"Slik som vi meldte i forrige måned, bestemte vi oss for flere måneder siden for å ikke fortsette med drikken "Gatorade Tiger Focus" i tillegg til en del andre produkter, slik at vi får bedre plass til kommende produkter i 2010. Vi håper vi kan dele flere av 2010-planene med dere snart" lød pressemeldingen, ifølge Radaronline.

Selv om det ikke kommer fram i pressemeldingen, skal en talmann hos Gatorade senere ha avkreftet til nettstedet at alt samarbeid med Woods' er over.

- Partnerskapet vårt med Tiger fortsetter. Tiger og familien har vår støtte mens han jobber seg gjennom disse private hendelsene.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ:
- Tiger til sykehus etter overdose