- FOKUSER PÅ DEG SELV: Barabara Walters råder Tiger Woods til å avstå fra å gjøre intervjuer, og heller fokusere på å få livet sitt tilbake på rett kjøl. Foto: Stella Pictures
- FOKUSER PÅ DEG SELV: Barabara Walters råder Tiger Woods til å avstå fra å gjøre intervjuer, og heller fokusere på å få livet sitt tilbake på rett kjøl. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Tiger bør ikke gjøre intervjuer

Det journalistiske ikonet advarer Tiger Woods.

SEHER.NO: Det journalistiske ikonet Barbara Walters (80) har hatt mange store stjerner som intervjuobjekter, men Tiger Woods (34) vil hun helst styre unna - for hans egen del.

- Jeg skulle gjerne intervjuet Tiger Woods, men har jeg prøvd å få det til? Nei. Dette er fordi jeg tror det er best for ham om han ikke gjør intervjuer nå. Han har jo hatt en offentlig uttalelse om det som har skjedd, sier Walters til UsMagazine.

Walters råder golf-stjernen til å slutte å diskutere hvem av kvinnene han har gjort hva med, eller hva han ikke har gjort, fordi hun mener dette ikke er en fordel med tanke på verken hans liv eller hans personlige helse.

- Jeg tror det beste for ham nå å få livet sitt tilbake på rett kjøl, og å fokusere på seg selv, sier hun.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!
 
LES OGSÅ: - Han fortjener en ny sjanse