HARDE DAGER:Tiger Woods har det nok bedre på det grønne gresset, enn han har det privat for tiden. Nå kommer nok en avsløring om forholdet hans til en av elskerinnene. Foto: All Over Press
HARDE DAGER:Tiger Woods har det nok bedre på det grønne gresset, enn han har det privat for tiden. Nå kommer nok en avsløring om forholdet hans til en av elskerinnene. Foto: All Over PressVis mer

- Tiger betalte for fettsuging

Den unge modellen brukte pengene på plastisk kirurgi.

SEHER.NO: Life & Style magazine hevder at Tiger Woods betalte for fettsugingen til en av kvinnene som har stått fram som hans elskerinner, Jamie Jungers (26).

"Jamie Jungers har nytt godt frynsegodene av å være Tiger Woods elskerinne. Multimillionæren har øst store summer over den unge modellen, som hun brukte på plastisk kirurgi," skriver Life & Style, som hevder historien kommer fra en kilde nær Jugers.

- Tiger ga Jamie tusenvis av dollar. Hun brukte pengene for å fettsuge lårene, sier kilden.

26-åringen skal ha møtt Tiger i Las Vegas i juli 2005 da hun jobbet som undertøysmodell for Trashy Lingerie. De skal ha fortsatt forholdet i over et år, selv om Jamie var forlovet.

Vi belønner gode kjendistips.Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er nødsamtalen fra Tigers kone