TRE BLE TIL FIRE: Tiffani Thiessen og ektemannen Brady Smith stråler av lykke etter at de ble foreldre for andre gang denne uken. Foto: NTB Scanpix
TRE BLE TIL FIRE: Tiffani Thiessen og ektemannen Brady Smith stråler av lykke etter at de ble foreldre for andre gang denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tiffani Thiessen lot datteren avsløre fødselen

«Beverly Hills 90210»-stjernen avslørte fødselen på sosiale medier.

Publisert

SEOGHØR.NO: I september i fjor fortalte skuespilleren Tiffani Thiessen (41) at datteren Harper (5) ønsket seg en søster eller bror så sterkt at hun prøvde å presse henne til å bli gravid.

Bare fire måneder senere fikk den vesle jenta ønsket sitt oppfylt.

- Vi kunne ikke vært mer glad over familieforøkelsen. Harper er fra seg av lykke over å få en lekekamarat, jublet Thiessen den gang.

Nå er endelig ventetiden over. Onsdag fødte Tiffani en liten gutt.

- I går fikk Harper en lillebror! Vi er så glade for å kunne introdusere Holt Fisher Smith. Vår perfekte skjønne lille mann, skrev den nybakte moren, sammen med et koselig bilde av den nyfødte gutten og hans stolte storesøster, på Instagram torsdag.

 

Thiessen, som gjorde stor suksess i både «Beverly Hills 90210» og «Saved By the Bell» på 90-tallet, har vært gift med skuespilleren Brady Smith (43) siden 2005.

TV-STJERNE: KJENT SERIE: Beverly Hills: 90210 var en av 90-tallets største TV-serier. Her er Thiessen (øverst til høyre) sammen med Ian Ziering, Jason Priestley, Kathleen Robertson, Tori Spelling, Brian Austin Green og Jennie Garth.
TV-STJERNE: KJENT SERIE: Beverly Hills: 90210 var en av 90-tallets største TV-serier. Her er Thiessen (øverst til høyre) sammen med Ian Ziering, Jason Priestley, Kathleen Robertson, Tori Spelling, Brian Austin Green og Jennie Garth. Vis mer

LES OGSÅ: «Saved By the Bell»-gjengen ble gjenforent hos Jimmy Fallon

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer