LYKKELIGE: Skuespillerparet Tiffani Thiessen og Brady Smith har vært gift i over ti år, og sammen har de to barn. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Skuespillerparet Tiffani Thiessen og Brady Smith har vært gift i over ti år, og sammen har de to barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tiffani Thiessen: - Han har ikke rørt brystene mine på seks år

«Beverly Hills 90210»-stjernen avslører at livet på soverommet endret seg radikalt etter at hun ble mamma.

Publisert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble skuespilleren Tiffani Thiessen (42) og ektemannen Brady Smith (44) foreldre til sønnen Holt (7 mnd).

Den lille krabaten kan rette en spesiell takk til storesøster Harper (5) for at han fikk livet i gavet. Hun hadde nemlig en finger med i spillet ved daglig å legge press på moren om å bli gravid.

Thiessen, kjent fra de populære TV-seriene «Beverly Hills 90210» og «Saved By the Bell», elsker morsrollen, men innrømmer at det har gått utover forholdet til mannen.

- Min stakkars mann har ikke rørt puppene mine på seks år eller mer. Jeg føler virkelig med ham. Han spør meg: «Kommer de noen gang til å bli mine igjen?» Og da svarer jeg: Ja, mest sannsynlig når jeg har fått dem strammet opp og fikset etter å ha ammet to barn, fortalte hun lattermildt på radioshowet «Wake Up!», ifølge UsWeekly.com.

Bath tub fun #sundayfunday #siblings #familytime by daddy

A photo posted by Tiffani Thiessen (@tiffanithiessen) on

Saken fortsetter under bildene.

 

Tiffani har også kastet seg inn i USAs ammedebatt.

I Statene er det nemlig fortsatt sett på som tabu å amme i full offentlighet, og flere Hollywood-kjendiser har tidligere gått ut og forsvart mødre som ønsker å gjøre dette.

- Jeg er ikke en person som slenger puppen på bordet og viser den frem til alle. Jeg vet hvordan jeg skal dekke meg til på riktig måte, forklarte hun, ifølge nettstedet.

TV-STJERNE: Beverly Hills: 90210 var en av 90-tallets største TV-serier. Her er Thiessen (øverst til høyre) sammen med Ian Ziering, Jason Priestley, Kathleen Robertson, Tori Spelling, Brian Austin Green og Jennie Garth.
TV-STJERNE: Beverly Hills: 90210 var en av 90-tallets største TV-serier. Her er Thiessen (øverst til høyre) sammen med Ian Ziering, Jason Priestley, Kathleen Robertson, Tori Spelling, Brian Austin Green og Jennie Garth. Vis mer

LES OGSÅ: Tyra Banks delte første bilde av sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer