Tiffani Thiessen: - Han har ikke rørt brystene mine på seks år

«Beverly Hills 90210»-stjernen avslører at livet på soverommet endret seg radikalt etter at hun ble mamma.

LYKKELIGE: Skuespillerparet Tiffani Thiessen og Brady Smith har vært gift i over ti år, og sammen har de to barn. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Skuespillerparet Tiffani Thiessen og Brady Smith har vært gift i over ti år, og sammen har de to barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble skuespilleren Tiffani Thiessen (42) og ektemannen Brady Smith (44) foreldre til sønnen Holt (7 mnd).

Den lille krabaten kan rette en spesiell takk til storesøster Harper (5) for at han fikk livet i gavet. Hun hadde nemlig en finger med i spillet ved daglig å legge press på moren om å bli gravid.

Thiessen, kjent fra de populære TV-seriene «Beverly Hills 90210» og «Saved By the Bell», elsker morsrollen, men innrømmer at det har gått utover forholdet til mannen.

- Min stakkars mann har ikke rørt puppene mine på seks år eller mer. Jeg føler virkelig med ham. Han spør meg: «Kommer de noen gang til å bli mine igjen?» Og da svarer jeg: Ja, mest sannsynlig når jeg har fått dem strammet opp og fikset etter å ha ammet to barn, fortalte hun lattermildt på radioshowet «Wake Up!», ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildene.

 

Tiffani har også kastet seg inn i USAs ammedebatt.

I Statene er det nemlig fortsatt sett på som tabu å amme i full offentlighet, og flere Hollywood-kjendiser har tidligere gått ut og forsvart mødre som ønsker å gjøre dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer