MAMMA SØKER KJÆRESTE: Lena, Mette og Christine er single mammaer som ønsker å finne den store kjærligheten. Foto: TV3
MAMMA SØKER KJÆRESTE: Lena, Mette og Christine er single mammaer som ønsker å finne den store kjærligheten. Foto: TV3Vis mer

- Tidspresset var verst

Christine håper å finne kjærligheten i "Mamma søker kjæreste".

SEHER.NO: Mandag kveld er det duket for premiere på TV3s nye reality-serie "Mamma søker kjæreste".

Seerne følger de tre single mammaene Mette (38), Lena (25) og Christine (23) i jakten på å finne en mann å dele livet med.

- Jeg gledet meg til å treffe nye mennesker og forhåpentligvis finne en mann. Hvis ikke hadde jeg jo ikke meldt meg på, sier Christine til Seher.no om forventninger hun hadde til programmet.

23-åringen er mamma til lille Amiee på to år og savner en mann hun kan glede seg over datteren sin med.

- Det er selvfølgelig veldig viktig at Aimee liker den aktuelle gutten - hun er jo en del av pakka. Samtidig ønsker jeg først bare å få meg en kjæreste, og da vil jeg ikke involvere henne for mye i starten.

Christine får støtte av venner og familie som synes hun er tøff som ble med på programmet. Likevel gruer hun seg litt til premieren. 

- Det blir veldig rart å se seg selv på tv. Særlig i en slik situasjon som egentlig er så privat. I begynnelsen føltes det ukomfortabelt med alle kameraene, men etter hvert glemmer man dem og fokuserer på å utnytte tiden på best mulig måte.

Og tid skulle Christine ønske at det fantes mer av.

- Det var ti veldig forskjellige gutter som jeg gjerne skulle hatt mer tid på å bli kjent med. Det verste var tidspresset, og jeg synes det var vanskelig å sende noen hjem når man ikke har fått nok tid sammen til å bli ordentlig kjent.

- Jeg føler meg likevel privilegert som fikk møte så mange flotte personer. Vi har opplevd masse gøy sammen og jeg fikk reist på turer med datteren min som jeg aldri ellers ville ha fått med meg. Jeg er kjempe takknemmelig for denne muligheten, sier hun fornøyd.

I mandagens episode møter Mette, Lena og Christine beilerne sine for første gang, og jentene skal bli bedre kjent med ti gutter hver gjennom forskjellige aktiviteter.

Alt ligger til rette for bankende hjerter og lure smil, men allerede i første episode må mammaene sende noen hjem.

Se bilder fra mandagens episode her:

LETER ETTER KJÆRLIGHETEN: Mette er mamma til Emil (16), Adrian (13), Lita Marie (10) og Sofie (7). Foto: TV3
ØNSKER SEG KJÆRESTE: Lena er mamma til Gina (5) og Emil (1). Foto: TV3
VIL FINNE DRØMMEMANNEN: Christine er mamma til Amiee (2). Foto: TV3
MENNENE: Mette sammen med beilerne sine. Foto: TV3
KOSELIG: Mette serverer mennene sine toddy i idylliske omgivelser i vinter Norge. Foto: TV3
TØFF: Firebarnsmoren finner stor glede i å farte rundt på motorsykkelen sin. Foto: TV3
SØKER MANN: Mette er med i tv-programmet fordi hun ser dette som en unik mulighet for single mammaer til å finne seg en kjæreste. Foto: TV3
MENNENE: Lena med beilerne sine. Foto: TV3
VISER SINE MATKUNSTER: Lenas menn får testet ut sine huslige egenskaper når de inviteres til å lage en treretters middag på et storkjøkken. Foto: TV3
SØKER MANN: Lena er med i ”Mamma søker kjæreste” fordi hun anser det som sin store mulighet til å møte drømmemannen. Hun har tro på den store kjærligheten! Foto: TV3
FLØRTING PÅ KJØKKENET: Koser seg med litt dessert også. Foto: TV3
MENNENE: Christine med beilerne sine. Foto: TV3
FANGSTEN: Christines menn må ta frem barnet i seg og vise seg fra sin mest lekne side i mandagens program. Foto: TV3
KNALL OG FALL: Gutta får kjørt seg på skitur. Foto: TV3
SØKER MANN: Christine har meldt seg på ”Mamma søker kjæreste” fordi hun mener at ”Man finner ikke drømmemannen ved å sitte i sofaen kveld etter kveld”. Foto: TV3
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.