Skattelister:

Tidoblet inntekten på ett år

Skattelistene avslørte et svært godt økonomisk år for TV-profil og eventyrer Cecilie Skog.

STOR ØKNING: Eventyrer og tv-profil Cecilie Skog har hatt en solid økning i inntekten det siste året. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
STOR ØKNING: Eventyrer og tv-profil Cecilie Skog har hatt en solid økning i inntekten det siste året. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble skattelistene for 2018 offentliggjort, og mens kjente personligheter som Leif Einar «Lothepus» Lothe (50) har fått halvert inntekten sin det siste året, ser det ut til at det går så det suser for andre.

Blant de sistnevnte er eventyrer og tv-profil Cecilie Skog (45), hvor tallene viser at hun har tidoblet sin inntekt fra 2017 til 2018.

Nesten fem millioner

Foruten sitt eget aksjeselskap, hvor eventyreren både er daglig leder og eier, er hun også styremedlem i Bergans Adventures. Mens Skog i 2017 sto oppført med en inntekt på i overkant av 530 000 kroner, står hun i 2018 oppført med en inntekt på nesten det tidobbelte - altså nesten 5 millioner kroner.

Hva som nøyaktig har gjort utslag på Skogs ligningstall for 2018, er uvisst, men at det har skjedd noen endringer i 45-åringens liv de siste årene, er det liten tvil om.

Truls Svendsen (Tjukken) og Cecilie Skog (Lillemor) er på tur over Grønland i TV2-programmet "Tjukken og Lillemor". Begge to må på toalettet, men siden de er på Grønland er de nødt til å tisse på flaske for første gang i samme telt. Vis mer

Etter at Skog ble mor for snart fem år siden, har eventyreren stort sett lagt turene sine nærmere hjemmet. I nettopp 2018 gjorde hun likevel et unntak da hun og tv-kollega kollega Truls Svendsen (47) tok turen helt til Argentina og regionens høyeste fjell, Aconcagua, i andre sesong av tv-serien «Tjukken & Lillemor».

Tilbake i april 2015 avslørte Se og Hør at Cecilie Skog og hennes daværende kjæreste, Aleksander Gamme (43), hadde kjøpt seg en millionvilla nær Østmarka i Oslo. Ifølge Se og Hørs kilder, skal det tidligere paret ha punget ut med hele 10 millioner kroner for eneboligen, rundt 1,6 millioner kroner over verditakst.

Beholdt villaen

I februar kunne Skog avsløre at hun og forloveden hadde besluttet å gå fra hverandre. Bruddet hadde skjedd allerede i fjor høst, men de to ventet altså flere måneder med å annonsere avgjørelsen offentlig.

- En gang i høst tok vi altså beslutningen om å ikke være kjærester lenger. Og så behøvde vi litt tid i fred. Kjenne etter, ville vi virkelig dette? Vi er like på mange områder, samme frisyre osv. … Men veien bak oss snor seg mellom ulike verdisett, behov og drømmer, skrev hun blant annet i et lengre innlegg på Instagram.

Etter bruddet var det Skog som ble boende i villaen på Østensjø, mens Gamme kjøpte seg bolig i samme bydel. Overtakelsen av huset kan altså være deler av årsaken til at hun i 2018 hadde en langt høyere inntekt enn året før.

I tillegg til den store inntektsøkningen, står hun i 2018 oppført med en formue på nesten 9 millioner, mot 5,4 millioner året før.

Se og Hør har vært i kontakt med Cecilie Skog, som ikke ønsker å kommentere saken.

Ny jobb

I mars ble det også kjent at Skog skulle bli programleder for et nytt TV-konsept i TV 2.

Ekspedisjonsfareren, som tidligere også har hjulpet folk med å realisere reisedrømmene sine i NRK- programmet «Drømmeturen» sammen med Gamme, skulle bli programleder for et nytt tv-konsept.

I programmet «Klatrekampen», som vises både på TV 2 og TV 2 Sumo, er det barnas tur til å bli tatt med inn i eventyrerens «univers». Her blir 24 lag bestående av tolvåringer fra hele landet utfordret i et konkurransedrevet realityprogram for - og med barn.

LES OGSÅ: Droppet «Jakten»-bøndene - fant kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer