Tidligere «Idol»-deltaker funnet død

- Han følte stort press, sier den svenske 20-åringens familie.

SANG: Nicklas Hocker ble kjent i Sverige da han var med som deltaker i «Idol» i 2009. Foto: Stella Pictures
SANG: Nicklas Hocker ble kjent i Sverige da han var med som deltaker i «Idol» i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Siden tirsdag i forrige uke har Nicklas Hocker (20) vært meldt savnet av sin familie, og i det lengste har de håpet på at sønnen deres skulle dukke opp igjen.

I 2009 var han med som deltaker i svenske «Idol», hvor han havnet på niendeplass.

- Man må tro på mirakler, og det er det vi gjør. Vi elsker han så masse, og det får bare ikke ha hendt ham noe, sa moren hans Susanne Hocker til Aftonbladet tidligere i uken.

Men søndag kveld ble den unge gutten funnet død i Kungsbackafjorden, av en privatperson som var ute og lette med båten sin.

Da moren ikke fant sønnen på rommet sitt tirsdag morgen, var hun redd noe hadde skjedd, og begynte å lete etter gutten i nærmiljøet. Hun fant siden Nicklas' genser, lue og sko på en pir i Onsala, skriver avisen.

Moren fortalte videre at sønnens forsvinning har kommet som lyn fra klar himmel, men at han hadde følt stort press etter «Idol»-deltakelsen:
 
- Han var ganske presset etter «Idol», og holdt konserter over hele landet. Han har jobbet heltid den siste tiden med å skrive og spille inn låter. Samme dag som han forsvant sendte han en sms til sin bestevenn hvor han sa at de burde spille inn en låt sammen.

Ifølge politiet er det ingenting som tyder på at noe kriminelt har skjedd.

- En obduksjon får vise dødsårsaken, sier politikonstabel Anna-Karin Ringdal til Aftonbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kurt Nilsen og Tone Damli blir «Idol»-dommere 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer