- Tidligere har jeg aldri tenkt taktikk

Politiker Sandra Borch tjuvtrente foran sjakkturneringen.

SMILET PÅ PLASS: Sandra Borch viser stolt fram t-skjorten sin.  Foto: Anders Martinsen
SMILET PÅ PLASS: Sandra Borch viser stolt fram t-skjorten sin. Foto: Anders Martinsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sandra Borch (26) sørget for eksperthjelp for å få dreis på bøndene – på sjakkbrettet!

Den tidligere så profilerte Sp-politikeren er med blant kjentfolket som kjemper i Se og Hørs store kjendisturnering i Stavanger.

Den blir arrangert i forbindelse med storarrangementet Norway Chess, og noen av kjendisene har virkelig lagt mer ned i forberedelsene enn andre.

Sandra tok rett og slett kontakt med lederen i Tromsø Sjakklubb for å friske opp gamle talenter!

- Jeg har spilt litt sjakk tidligere, men har aldri tenkt taktikk. Kvelden før Se og Hør-turneringen fikk jeg øvd inn noen åpningstrekk som jeg håper skal gjøre susen, sier Sandra, som er tilbake i fylkespolitikken og ikke minst som ambassadør for Sjakk-OL i Tromsø senere i år.

Med ny OL-skjorte med «Borch» på ryggen og sjakkbok i vesken stilte hun frisk og klar for en forhåpentlig suksessfull kveld i Stavanger.

SPILLET ER I GANG: Pål Anders Ullevålseter (45), Jon Herwig Carlsen (77), Sandra Borch (26), Arne Scheie (70) og Linni Meister (28) kaster glans over sjakkturneringen.  Foto: Anders Martinsen
SPILLET ER I GANG: Pål Anders Ullevålseter (45), Jon Herwig Carlsen (77), Sandra Borch (26), Arne Scheie (70) og Linni Meister (28) kaster glans over sjakkturneringen. Foto: Anders Martinsen Vis mer

LES OGSÅ: - Han ser like bra ut som han spiller

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer