SMILET PÅ PLASS: Sandra Borch viser stolt fram t-skjorten sin.  Foto: Anders Martinsen
SMILET PÅ PLASS: Sandra Borch viser stolt fram t-skjorten sin. Foto: Anders MartinsenVis mer

- Tidligere har jeg aldri tenkt taktikk

Politiker Sandra Borch tjuvtrente foran sjakkturneringen.

SEOGHØR.NO: Sandra Borch (26) sørget for eksperthjelp for å få dreis på bøndene – på sjakkbrettet!

Den tidligere så profilerte Sp-politikeren er med blant kjentfolket som kjemper i Se og Hørs store kjendisturnering i Stavanger.

Den blir arrangert i forbindelse med storarrangementet Norway Chess, og noen av kjendisene har virkelig lagt mer ned i forberedelsene enn andre.

Sandra tok rett og slett kontakt med lederen i Tromsø Sjakklubb for å friske opp gamle talenter!

- Jeg har spilt litt sjakk tidligere, men har aldri tenkt taktikk. Kvelden før Se og Hør-turneringen fikk jeg øvd inn noen åpningstrekk som jeg håper skal gjøre susen, sier Sandra, som er tilbake i fylkespolitikken og ikke minst som ambassadør for Sjakk-OL i Tromsø senere i år.

Med ny OL-skjorte med «Borch» på ryggen og sjakkbok i vesken stilte hun frisk og klar for en forhåpentlig suksessfull kveld i Stavanger.

SPILLET ER I GANG: Pål Anders Ullevålseter (45), Jon Herwig Carlsen (77), Sandra Borch (26), Arne Scheie (70) og Linni Meister (28) kaster glans over sjakkturneringen.  Foto: Anders Martinsen
SPILLET ER I GANG: Pål Anders Ullevålseter (45), Jon Herwig Carlsen (77), Sandra Borch (26), Arne Scheie (70) og Linni Meister (28) kaster glans over sjakkturneringen. Foto: Anders Martinsen Vis mer

LES OGSÅ: - Han ser like bra ut som han spiller