Tidligere barnestjerne narko-tatt

«Det kom en sterk odør av hasj».

90-TALLS STJERNE: Taran Smith gjorde på 90-tallet suksess i TV-serien «Home Improvement» også kjent som «Ti tommeltotter». Her er han i en scene med Zachary Ty Bryan (t.h.). Foto: Fra serien
90-TALLS STJERNE: Taran Smith gjorde på 90-tallet suksess i TV-serien «Home Improvement» også kjent som «Ti tommeltotter». Her er han i en scene med Zachary Ty Bryan (t.h.). Foto: Fra serien Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Taran Noah Smith, den yngste av barna som spilte i 90-tallsserien «Ti tommeltotter», ble tidlig torsdag morgen arrestert for å angivelig ha kjørt under innflytelse av rus, samt besittelse av hasj.

27-åringen ble arrestert i Los Angeles rundt klokken ett natt til torsdag.

Smith spilte rollen som lille Mark Taylor i den populære serien, som Tim Allen hadde hovedrollen i.

Han skal ha blitt stoppet i sin 1998 Honda Accord som var parkert like ved en brannhydrant. Da politibetjenten åpnet bildøren, skal han ha luktet «en sterk odør av hasj», skriver TMZ.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Fikk første filmjobb på 15 år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer