Tidlig ute, Miranda?

- Miranda Kerr viser at hun kan få hva som helst til å se sexy ut.

SEXY: Supermodellen viser seg fram i en gul julenissekostyme, og australske medier skryter av stjernen. Foto: FameFlynet
SEXY: Supermodellen viser seg fram i en gul julenissekostyme, og australske medier skryter av stjernen. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den australske supermodellen og småbarnsmoren Miranda Kerr (29) skal i tiden fremover pryde Japans reklameskilter og TV-kanaler.

29-åringen stiller opp i et gult, sexy antrekk, i en julereklame for te-merket Lipton. Slikt blir det skryt av.

«Slik har du aldri sett henne før. Hun viser seg i en minimal lysegul julenissekostyme, og beviser at hun kan få hva som helst til å se sexy ut», skriver den australske avisen Courier Mail.

Dette er andre gang Kerr stiller opp i en reklamekampanje for Lipton.

Supermodellen ble mamma for første gang i januar 2011, da hun fikk sønnen Flynn med Orlando Bloom. Hun har senere omtalt det å bli mamma som det største hun har opplevd.

- Jeg blir lykkelig av å være sammen med min lille mann. Det beste som finnes er å være sammen med dem man er glad i. Å bli mor er det største jeg har opplevd. Det setter alt i perspektiv og gjør deg komfortabel med deg selv, sa hun til Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det største jeg har opplevd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer