Kylie Jenner:

Tidenes villeste barnebursdag?

Kylie Jenner må ha brukt store summer på datterens toårsfeiring.

VILL FEST: Kylie Jenners datter Stormi fylte to år den 1. februar. Det gikk ikke forbi i stillhet. Mamma Kylie bestemte seg for å arrangere det som må være tidenes villeste barnebursdag. Foto: NTB scanpix / Instagram
VILL FEST: Kylie Jenners datter Stormi fylte to år den 1. februar. Det gikk ikke forbi i stillhet. Mamma Kylie bestemte seg for å arrangere det som må være tidenes villeste barnebursdag. Foto: NTB scanpix / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kardashian/Jenner-klanen gjør gjerne ting litt mer grandiost enn alle oss andre. Uavhengig av hva som skal feires, kan man nesten banne på at det er spesialbestilt blomster, pynt, servise og underholdning skreddersydd til formålet. Hvor mye penger som brukes på det, vites ikke, for det er ikke usannsynlig at mye av det er sponset.

Kylie Jenner (22) må likevel ha klart å sprenge det imaginære budsjettet i helgen, da hun arrangerte en gedigen fest i anledning datteren Stormis toårsdag. For to år siden gikk en hel verden og lurte på om Jenner faktisk var gravid, noe hun holdt skjult til etter fødselen.

I dag er hun en mamma med mye kjærlighet for barnet sitt, noe hun akter å vise så ofte som mulig. Derfor var vesle Stormis bursdag en åpenbar anledning til å trå til litt ekstra. Og med ekstra, menes virkelig ekstra. Barnebursdager har ofte et tema, og gjestene får kanskje med seg en godtepose når feiringen er ved veis ende.

Vill fest

Kylies gjester fikk med seg spesiallagde puter, klær, drinker og masse annet. Den elleville festen ble godt dokumentert av både gjester og den stolte moren selv - i et hav av bilder og snutter på Instagram.

VELKOMMEN: Dette enorme inngangspartiet møtte gjestene som skulle i Stormis bursdag. Det har trolig kostet et par hundre tusener alene. Foto: Instagram
VELKOMMEN: Dette enorme inngangspartiet møtte gjestene som skulle i Stormis bursdag. Det har trolig kostet et par hundre tusener alene. Foto: Instagram Vis mer

Temaet for festivitetene var «Stormi's World», som henspiller på Travis Scotts (27) «Astroworld»-album. På albumets cover ser man en stor, gyllen figur, formet som Scotts hode. Kylie bestemte seg altså for å gjøre det samme med datteren.

Flere steder på festen var det karikerte hodet å se, i form av ballonger, store inngangspartier, puter og trykk på klær.

PUTEKOS: Gjestene kunne ta bilder i denne fotoautomaten. Mon tro om vesle Stormi, som her blir holdt av Jenners venninne, skjønner at alt dette er for henne? Foto: Instagram
PUTEKOS: Gjestene kunne ta bilder i denne fotoautomaten. Mon tro om vesle Stormi, som her blir holdt av Jenners venninne, skjønner at alt dette er for henne? Foto: Instagram Vis mer
FORSEGGJORT: Flere dansere hadde på seg disse store maskene. Foto: Instagram
FORSEGGJORT: Flere dansere hadde på seg disse store maskene. Foto: Instagram Vis mer
SOUVENIR: Gjestene kunne få med seg Stormi-putene hjem - dersom de klarte å trekke de ut av klomaskinen. Foto: Instagram
SOUVENIR: Gjestene kunne få med seg Stormi-putene hjem - dersom de klarte å trekke de ut av klomaskinen. Foto: Instagram Vis mer

I tillegg hadde Jenner leid inn karakterer fra blant annet «Frost» og «Trollz», som tok bilder med barna og opptrådte. En skal heller ikke kimse av den gedigne karusellen Jenner hadde fått installert i festens ærend. Bilder delt fra rutsjebanen gir virkelig et overblikk av hvor stor festen faktisk var.

GEDIGENT: Området festen ble arrangert på var gigantisk, med alt et barn kunne ønske seg. Foto: Instagram
GEDIGENT: Området festen ble arrangert på var gigantisk, med alt et barn kunne ønske seg. Foto: Instagram Vis mer

Flere berømtheter var til stede for å feire toåringen. Chrissy Teigen og John Legend hadde med seg datteren Luna, blant annet. Samtidig ble gjester som Kimora Lee Simmons, Cardi B, Malika Haqq, Sofia Richie, Caitlyn Jenner og Sophia Hutchins fotografert da de forlot kvelden.

STOLTE FORELDRE: Kylie og Travis samlet seg på festen for å skjære opp kaken. Legg merke til genseren til Travis. I forgrunnen ser man lille True, datteren til Khloé Kardashian. Foto: Instagram
STOLTE FORELDRE: Kylie og Travis samlet seg på festen for å skjære opp kaken. Legg merke til genseren til Travis. I forgrunnen ser man lille True, datteren til Khloé Kardashian. Foto: Instagram Vis mer

Bestemor Kris Jenner og en haug av tanter var selvsagt også til stede under feiringen. Selv om feiringen var påkostet og grandios, mener enkelte fans at det ikke passer seg å arrangere noe slikt for en toåring. Det er spesielt dekoren mange reagerer på.

- «TOY STORY»: Denne kaken fikk enkelte til å grøsse. Foto: Instagram
- «TOY STORY»: Denne kaken fikk enkelte til å grøsse. Foto: Instagram Vis mer

«Dette ser ut som en fest designet av Sid fra 'Toy Story'», har en kommentert, mens andre påpeker at alle Stormi-hodene ser ut som noe fra et mareritt, ifølge Mirror. Det virker derimot ikke som Jenner bryr seg stort.

Hun er av Forbes utnevnt til verdens yngste «self made» dollarmilliardær, og kan bruke så mye penger hun vil på en sånn fest uten at det merkes på lommeboka.

Forandret livet

Det er altså to år siden Stormi kom til verden i all hemmelighet. Til tross for at det florerte med gravidrykter under svangerskapet, bekreftet aldri Kylie graviditeten, og heller ikke sultne paparazzifotografer fikk et glimt av gravidmagen.

- Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten, skrev hun på Instagram den gang.

MILLIARDÆR: I mars 2019 ble Kylie Jenner erklært som den yngste selvgjorte milliardæren noensinne. Slik reagerte de berømte Kardashian- og Jenner-søstrene på det. Video: Viaplay. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Også i etterkant har Kylie holdt detaljer rundt fødselen nok så privat. Nylig delte hun derimot en liten del av historien med sine 160 millioner følgere via en Instagram-historie som senere har blitt slettet.

Ifølge Daily Mail fortalte 22-åringen at fødselen ble framskyndet da de valgte å ta vannet hennes.

- Jeg trodde hun kom den andre februar, men hun kom tidlig. De tok vannet mitt, og 45 minutter senere var hun der. Det var sykt, sa hun, og la til at hun gjerne kunne tenke seg å dele hele historien på sin YouTube-kanal.

UTKLEDD: Kylie Jenner har kledd opp datteren Stormi (1) i et ganske spesielt kostyme til Halloween. Video: Rød Løper Vis mer

Selv var sminkemogulen bare tjue år da hun ble gravid, men hun skal tidlig ha uttrykt et ønske om å bli mamma i ung alder. Det har kommet frem i «Keeping Up With The Kardashians».

Og selv om småbarnstilværelsen virker å passe Kylie godt, har ikke familielivet vært prikkfritt. I høst kom nemlig nyheten om at Kylie og barnefar Travis Scott (27) hadde gått hver til sitt etter to og et halvt år som kjærester.

Paret skal imidlertid ha klart å beholde et kjært og nært forhold.

- Travis og jeg er gode venner. Vårt hovedfokus akkurat nå er Stormi! Vennskapet vårt og datteren vår er det viktigste, skrev Kylie på Twitter da bruddet ble kjent i oktober.

LES OGSÅ: TV-kokken skilles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer