Tidenes verste Oscar-kjoler

Vi tar et festlig tilbakeblikk på stjernenes største motetabber på Oscar-utdelingen de siste tiårene.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Natt til mandag kan du følge Hollywood-stjernenes ankomst på årets Oscar-utdeling i Los Angeles.

Men allerede nå varmer vi opp til den prestisjetunge filmprisutdelingen, ved å se tilbake på tidligere års rød løper-ankomster.

Se video øverst i artikkelen!

Vanligvis er det nemlig knyttet nesten like stor spenning til de kvinnelige skuespillernes antrekk, som til hvem som stikker av med de gjeveste prisene. Og pressen pleier ikke være nådig i sine vurderinger av kjendisenes antrekk på Oscar-festen.

Kan velge og vrake i designerantrekk

Stjernene kan gjerne velge og vrake i tilbud fra både kjente designere og eksklusive juvelforhandlere. Men på tross av profesjonell assistanse til å fikse både hår, sminke og antrekk, klarer kjendisene gang på gang å begå motetabber på Oscar-utdelingen. 

Saken fortsetter under bildet.

Legendariske tabber

Blant antrekkene som har skrevet seg inn i Oscars motehistorie, er den spesielle svanekjolen til artisten Björk (49) fra 2001, designet av Marjan Pejoski.

Året etter toppet skuespiller Gwyneth Paltrow (42) svanekjolen, da hun iførte seg et goth-inspirert antrekk fra Alexander McQueen. Den allerede legendariske kjolen er med på magasinet Marie Claire sin liste over Oscar-utdelingens verst kledde gjennom tidene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer