Tidenes vakreste sangerinne

- Hun er aldri trygg, men alltid sexy og glamorøs...

VAKKER KONE: Diana Ross var gift med den norske forretningsmannen, levemannen og fjellklatreren Arne Næss jr fra 1985 til 1999. Næss omkom i en fjellklatrerulykke i 2004. Foto: SCANPIX
VAKKER KONE: Diana Ross var gift med den norske forretningsmannen, levemannen og fjellklatreren Arne Næss jr fra 1985 til 1999. Næss omkom i en fjellklatrerulykke i 2004. Foto: SCANPIX Vis mer
Se bildene nederst i saken!

GAVEKALENDER: Den amerikanske pop-, r&b- og soul-legenden Diana Ross skulle etter sigende, etter planen, en gang giftet seg med Michael Jackson. Det ble til slutt norske Arne Næss i steden.

Vil du bli Dagens Julenisse? Seher.no og Oslo City presenterer årets store gavekalender. Finn Diana Ross og få en fantastisk gave.

Nå er hun klar for Norge igjen, når hun torsdag står på scenen under årets store, norske musikkbegivenhet, Nobel-konserten.

Og, for de av oss som er for unge til å huske alle hennes største hits - som "Baby love" med The Supremes, "Muscles" og "Chain Reaction", for å nevne noen - det er ikke noen hvem som helst vi har med å gjøre.

Beyonce har tidligere beskrevet Diana Ross som "aldri trygg, men alltid sexy og glamorøs".

People magazine har kåret henne til tidenes tredje vakreste kvinne, bare slått av skuespillerinnene Catherine Zeta-Jones og Charlize Theron - og på plassen foran Prinsesse Diana og Julia Roberts.

Vil du bli Dagens Julenisse? Seher.no og Oslo City presenterer årets store gavekalender. Finn Diana Ross og få en fantastisk gave. Og husk: Den største gleden du kan ha, det er å gjøre andre glad!

Hvis du skulle ha glemt det - så vakker var og er Norges-aktuelle Diana Ross:

MOTTOK KENNEDY-PRIS: I fjor ble Diana Ross tildelt en Kennedy Center ærespris i Det hvite hus. Foto: AP
JUBILEUM: Arne Næss var med da Diana Ross feiret 30 år som artist. Foto: scanpix
LEGENDARISK TRIO: The Supremes med Diana Ross i spissen ble legendariske på 60-tallet, med monsterhits som "Baby love". Her er Cindy Birdsong, Mary Wilson og Diana Ross fotografert i 1970. Foto: AP
GJENFORENT: Diana Ross flankert av eks-Supremes-ene Scherrie Payne og Lynda Laurence i 2000. Foto: AP
HOLDER SEG GODT: En 63 år gammel Diana Ross ankommer en galla på Lincoln-centeret sommeren 2007. Foto: AP
SKULLE VÆRT GIFT: Historien vil ha det til at Diana Ross skulle gifte seg med Michael Jackson med en gang han ble gammel nok. Slik gikk det ikke, og i 1987 ga Jacko ut låten "Dirty Diana"... Foto: Scanpix