VAKKER KONE: Diana Ross var gift med den norske forretningsmannen, levemannen og fjellklatreren Arne Næss jr fra 1985 til 1999. Næss omkom i en fjellklatrerulykke i 2004. Foto: SCANPIX
VAKKER KONE: Diana Ross var gift med den norske forretningsmannen, levemannen og fjellklatreren Arne Næss jr fra 1985 til 1999. Næss omkom i en fjellklatrerulykke i 2004. Foto: SCANPIX Vis mer

Tidenes vakreste sangerinne

- Hun er aldri trygg, men alltid sexy og glamorøs...

Publisert
Se bildene nederst i saken!

GAVEKALENDER: Den amerikanske pop-, r&b- og soul-legenden Diana Ross skulle etter sigende, etter planen, en gang giftet seg med Michael Jackson. Det ble til slutt norske Arne Næss i steden.

Vil du bli Dagens Julenisse? Seher.no og Oslo City presenterer årets store gavekalender. Finn Diana Ross og få en fantastisk gave.

Nå er hun klar for Norge igjen, når hun torsdag står på scenen under årets store, norske musikkbegivenhet, Nobel-konserten.

Og, for de av oss som er for unge til å huske alle hennes største hits - som "Baby love" med The Supremes, "Muscles" og "Chain Reaction", for å nevne noen - det er ikke noen hvem som helst vi har med å gjøre.

Beyonce har tidligere beskrevet Diana Ross som "aldri trygg, men alltid sexy og glamorøs".

People magazine har kåret henne til tidenes tredje vakreste kvinne, bare slått av skuespillerinnene Catherine Zeta-Jones og Charlize Theron - og på plassen foran Prinsesse Diana og Julia Roberts.

Vil du bli Dagens Julenisse? Seher.no og Oslo City presenterer årets store gavekalender. Finn Diana Ross og få en fantastisk gave. Og husk: Den største gleden du kan ha, det er å gjøre andre glad!

Hvis du skulle ha glemt det - så vakker var og er Norges-aktuelle Diana Ross:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer