Tidenes sprøeste «Gangnam Style»?

PSY overrasket kjendisene - sammen med 90-talls stjernen MC Hammer! Se video.

Publisert
Sist oppdatert
Se PSY, MC Hammer, Christina Aguilera, Usher, Carly Rae Jepsen, No Doubt og Stevie Wonder opptre i videoen over! 

SEOGHØR.NO: Superstjernene i publikum under American Music Awards har vært med på det mye og sett det meste, men slo seg løs da PSY entret scenen søndag kveld.

Den koreanske sangeren avsluttet showet med sin berømte «Gangnam Style», og ga en fantastisk opptreden sammen med sine dansere.

Kjendisene i salen elsket PSY og sang med mens de danset den berømte dansen. Heidi Klum prøvde seg på den koreanske teksten, mens Jenny McCarthy, Hayden Panettiere og Justin Bieber danset energisk. 

Midt i sangen fikk PSY hjelp fra en annen berømt musiker. MC Hammer, kjent for landeplagen «Can't touch this», sto på scenen i sine karakteristiske haremsbukser og danset Gangnam Style med PSY. 

- Hammer killed it!, skrev Justin Bieber senere på Twitter. 

Mange har prøvd seg på «Gangnam Style» den siste tiden. Nylig danset PSY med Madonna.  Også Linni Meister har prøvd seg på den humoristiske dansen. 

Se PSY, MC Hammer, Christina Aguilera, Usher, Carly Rae Jepsen, No Doubt og Stevie Wonder opptre i videoen over! 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Presser de generøse kurvene inn i trange kjoler  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer