Tidenes søteste kjendisfamilie?

Filmkjekkasen tok med sine to små barn på stranden. Se bildene!

SÅ SØTE: Filmstjernen Matthew McConaughey tok med seg sønnen Levi (2) og datteren Vida (1) på stranden i Malibu forrige helg.  Foto: All Over Press
SÅ SØTE: Filmstjernen Matthew McConaughey tok med seg sønnen Levi (2) og datteren Vida (1) på stranden i Malibu forrige helg. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:   Det er litt over ett år siden filmstjernen Matthew McConaughey (41) og modellkjæresten Camila Alves (28) ble foreldre for annen gang til datteren Vida.

Paret, som begynte å date i 2006, har også sønnen Levi (2) sammen, og har hele tiden sagt at de ønsker seg en stor familie.

I helgen tok McConaughey, som flere ganger er kåret en av verdens kjekkeste menn, med seg sine to små barn på stranden i Malibu, like ved familiens hjem.

Iført kun en lue og badeshorts viste superstjernen frem sin svært så veltrente kropp, og så ut til å storkose seg mens han lekte med sin skjønne lille datter i bølgene, skriver People. 

Levi, som har vokst opp til å bli en skikkelig pappagutt, så også ut til å trives i filmstjernefarens selskap, og tullet og tøyset med pappa og søsteren.

Mamma Camilla var ikke med på stranden, men har kommet seg raskt tilbake i form etter fødselen for litt over ett år siden.

Allerede fire uker etter at Vida kom til verden hadde modellen mistet store deler av babyvekten. Likevel nektet hun for å ha gjennomgått en en drastisk slankekur, slik mange Hollywood-stjerner gjør etter at de har fått barn.

- Ikke gjør noe sprøtt. Hold det på basisnivå. Jeg tror at etter man har fått et barn, vil man alltid ha en liten mage. Ting er ikke tilbake til normalen igjen. Løse plagg og lag på lag hjelper virkelig, har hun tidligere uttalt.


I tillegg fortalte stjernen at hun ga kroppen en sex-pause på 40 dager for å komme tilbake til hektene.

- Man må la kroppen gjøre sin egen greie. Du må gi den tid til å komme seg og la alt roe ned litt. Man må  respektere all den harde jobben kroppen nettopp har gjort, og gi den en pause. I disse 40 dagene, kan man virkelig ta det med ro. Med det mener jeg ingen sex, lett og sunn mat, ingen turer til helsestudioet. Da, etter 40 dager, er man klar igjen, forteller den brasilianske skjønnheten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Prikk lik stjernepappaen

MORO: Filmfamilien så ut til å storkose seg på stranden, og hadde også med seg hunden sin på moroa. Foto: All Over Press
LIGNER PÅ MAMMA: Vida ligner veldig på sin vakre modellmamma, Camila. Foto: All Over Press
SE PÅ MEG: Vida fikk også lov til å løpe rundt alene på stranden, men pappa var bare et steinkast unna. Foto: All Over Press
I BØLGENE: Matthew tok med seg barna ut i vannet. Foto: All Over Press
MORO MED BØLGER: Lille Vida lo godt da pappa dukket henne i bølgene. Foto: All Over Press
UTSTYRET I ORDEN: Matthew hadde tatt med seg bøtter og leker til barna. Foto: All Over Press
MUSKULØS: Filmkjekkasen har ikke blitt noe mindre muskuløs de siste årene. Foto: All Over Press
IDYLL: Den lille familien var på stranden hele dagen. Foto: All Over Press