Tidenes kjendis-rettsak

Paris Hilton, P Diddy og Oprah og over 30 andre superstjerner er innkalt til det som kan bli tidenes mest spektakulære vitneliste.

INNKALT TIL RETTEN: P Diddy, Oprah Winfrey og Paris Hilton er tre av en rekke kjendiser som har blitt innkalt som vitner i rasisme-søksmål mot den kanadiske staten.
INNKALT TIL RETTEN: P Diddy, Oprah Winfrey og Paris Hilton er tre av en rekke kjendiser som har blitt innkalt som vitner i rasisme-søksmål mot den kanadiske staten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er klart for kjendisskred i retten etter at plateselskapsjefen Jerome Almon har saksøkt den kanadiske staten for å nekte fargede rappere innreise til landet.

Almon hevder Canada begynte hip-hop-boikotten fordi de legger skylda for  den stigende gjengkriminaliteten i byene Toronto og Vancouver på plateartistene.

Mens rappere som Snoop Dogg, DMX og P Diddy har blitt innkalt for å fortelle om sine erfaringer, har Almon innkalt kjendiser som Paris Hilton, Oprah Winfrey, Jenna Jameson og Mick Jagger fordi han mener disse stjernene får mye lettere behandling av myndighetene.

Andre navn på den celebre begjæringslista er Keith Richard, Jay Z, 50 Cent, Eminem,  basketspiller Kobe Bryant, Spike Lee, Tom Sizemore, Martha Stewart og tidligere luksusprostituert Heidi Fleiss.

Enda mer kuriøst er det at Almon også har innkalt USAs utenriksminister Condolezza Rice og hennes forgjenger Colin Powell til retten!

- Noen av de hvite kjendisene har mye verre rulleblad enn rapperne, likevel blir de tatt i mot på rød løper i Canada, sier han til nettstedet TMZ.

Det er ikke kjent når den eventuelle rettsaken vil bli satt opp.

LES OGSÅ: Barbie saksøker Barbie!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer