Tidenes hesligste «mamma-klær»?

Her er ukens verst kledde... Se bilder og stem selv!

IKKE BRA: Jane Goldman BH-løs, Tila Tequila med blottet truse og Carrie-Anne Moss uten sminke og med klær 3 størrelser for store.
IKKE BRA: Jane Goldman BH-løs, Tila Tequila med blottet truse og Carrie-Anne Moss uten sminke og med klær 3 størrelser for store. Vis mer
SEHER.NO: I forrige uke kåret Seher.no-leserne «Jersey Shore»-stjernen Sammi «Sweetheart» Giancola (22) til ukens verst kledde kjendiskvinne.

Giancola toppet listen med 30 prosent etter at hun ble observert på shopping i New York iført et par altfor korte olashorts, en åletrang lilla topp, skyhøye hæler, gigantiske sorte solbriller og flere enorme vesker.

Antrekket var rett og slett überharry og 22-åringen burde virkelig fått MTV til å skaffe henne en ny stylist.

Denne uken var det imidlertid en av musikk-kanalens andre stjerner som kunne hatt godt av noen styling-tips.

«A Shot At Loves» Tia Tequila (
28) hevdet i februar at hun er både gravid og forlovet med en ukjent mann. Det var imidlertid svært lite som tydet på at hun venter barn, da hun onsdag hadde et eksklusivt lanseringsparty for sin nye kjendisblogg i New York.

Iført en vanvittig kort og utringet skimrende rosa volangekjole så 28-åringen alt annet enn moderlig ut. Og hennes ekstremt slanke ramme viste ingen tegn på en voksende babymage.

Hvem mener du er ukas verst kledde? Stem til høyre!

Det er vel også ganske tvilsomt at en vordende mor ville vist frem sin hvite truse like åpenlyst og villig som det Tequila gjorde. Og med det kritthvite håret, tatoveringer og et utrolig uflatterende armbånd rundt høyre overarm, hadde realitystjernen passet bedre opp-ned på en strippestang, enn på en eksklusiv nattklubb.

Mens Tequlia viste lite moderlig tekke i sitt grufulle stripperantrekk denne uken, viste «Matrix»-stjernen Carrie-Anne Moss (42) lite moderlig stil da hun var på handletur med sin lille datter tirsdag.

Filmstjernen hadde på seg en olabukse og blomstrete hippieskjorte som var mange størrelser for stor, og gjorde lite for å fremheve den flotte figuren hun er så kjent for.

Det syrinlilla skjerfet hun hadde knytt rundt halsen bidro heller ikke til å fremheve hennes naturlige skjønnhet og glød.


I stedet så Moss bare ekstremt sliten, blek og gammel ut - definitivt ikke hennes beste «look»!

TV-stjernen Loretta Devine (60), kjent fra blant annet  tv-suksessen «Grey's Anatomy» var også en av kjendiskvinnene som bommet kraftig med klærne denne uken.

På premieren av filmen «Death At A Funeral» mandag dukket hun nemlig opp i en altfor tettsittende høyhalset genser som var hvertfall tre nummer for liten.

Genseren satt så trangt etter skuespillerinnens kropp at det dannet seg små bulker nedover hele brystpartiet, og med en svart dressbukse som strammet veldig i livet så det hele ekstremt ubehagelig og usexy ut.

Manusforfatter og tv-personlighet Jane Goldman (39) var imidlertid den som kanskje gikk på den største mote-smellen denne uken.

39-åringen glemte nemlig en svært essensiell ting under sin utvaskede og svært tettsittende t-skjorte da hun var på shopping i LA onsdag - en BH!

Når man har passert 35 skal det ganske mye til for å ta seg bra ut uten bryststøtte, og selv om manusforfatterens selvlysende hår og Goth-inspirerte antrekk tok mye oppmerksomhet, var det vanskelig å ikke legge merke til de to store fordelene som hang halvveis nede på brystet hennes.

Mens Jane Goldman gikk for hel-svart denne uken, gikk hotellarving og partyprinsesse Paris Hilton (29) for hel-grønt.

De siste månedene har Paris vært overraskende flink i klesveien og bevist at hun faktisk kan når hun vil.

Det er imidlertid ikke alltid 29-åringen er like heldig, og tirsdag denne uken var en av de dagene.

På tur i Beverly Hills hadde Paris nemlig tatt på seg et antrekk bestående av en grønn velur-joggebukse, grønn singlet og grønn velurjakke.

Det ble rett og slett så mye grønt at det så ut som hotellarvingen hadde vært på audition for rollen som Kermet i Sesame Street.

Kanskje ikke ukens verste antrekk, men definitivt ikke bra for en kjendis av Paris' kaliber...

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De ser ut som gamle tanter